Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Terapy Sækkestol Baloo - Mørk rød

2.499,95 kr.
På Lager – Levering 1-2 dage

Kæmpe sækkestol med plads til hele familien

Baloo sækkestolen er både til børn og voksne og endda stor nok til at de kan bruge den på samme tid.Sækkestolene fra Terapy har en helt fantastisk komfort. Overfladen er blød strækbar bomuld som kan forme sig efter den tyngde der lægges på den. I kombination med det lækre fyld, er det en virkelig skøn ergonomisk sækkestol til børn og voksne.

Baloo sækkestolen er en rigtig familie flyder. Det er her man kan ligge sammen og læse, se tv, putte og hygge sig og samtidig sikre at alle får en god støtte til ryg og lænd.

Baloo sækkestolen kan også stilles på højkant og formes som en ergonomisk lænestol som man aldrig har lyst til at rejse sig fra igen.

Brug evt Baloo sammen med den lange Toby, og omdan din sækkestol til en sofa med ryglæn. Brug Baloo sammen med Uli, og få armlæn og ekstra støtte. Mulighederne er mange.

Indholdet i sækkestolen er EPS perler som er mindre luftholdig end de almindelige kugler man oftest finder i sækkestole. Perlerne holder faconen langt bedre og gør sækkestolen mere behagelig at sidde i.

Baloo sækkestolen fås i et væld af farver, så der er noget for enhver smag. Betrækket kan vaskes og man kan købe et nyt betræk til sækkestolen hvis man en dag ændrer på farverne i sit hjem. Baloo egner sig til de seje teenageværelser eller til brug i stuen, i hjemmebiografen eller på legeværelset.

Sækkestolen sendes direkte fra leverandøren i Holland og vi kan desværre ikke tilbyde gaveindpakning

Specifikationer

  • Mærkning:
  • Materiale: Oeko-tex bomuld | Vaskbart betræk ved 30 grader
  • Størrelse: 180 x 80 x 50 cm. | 700 liter
  • Farve: Vælg mellem 15 farver
  • Brand: Terapy
SKU
Terapy-Baloo-Burgundyred

GRATIS FIF OG NYHEDER