Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Rulleskøjter til børn

I Legebutikken.dk kan du købe rulleskøjter til børn, både rulleskøjter til drenge og piger. Børnerulleskøjter med side by side hjul er gode til begyndere og mere øvede børn. Hos os kan du få justerbare børnerulleskøjter med inliner hjul.

At rulleskøjter til børn er justerbare, betyder at de kan indstilles i størrelsen. Børnerulleskøjter kan tilpasses barnets fod efterhånden som den vokser. Dermed kan børnerulleskøjterne bruges over flere sæsoner. Disse rulleskøjter til børn kan indstilles henover 3 størrelser. Du justerer rulleskøjterne til børnenes fødder ved at dreje på skruen bagpå rulleskøjten. Inliner rulleskøjter til børn med justerbar støvle er en god investering.

At køre på rulleskøjter er en sjov  måde for dit barn at få motion på. Køb dine børn et par rulleskøjter og kom ud i den friske luft. Det er godt for alle parter.

Det er videnskabeligt bevist, at børn der bruger deres krop og får masser af bevægelse i hverdagen, lærer bedre.

Det er i virkeligheden en smagssans om du skal vælge side by side eller inliners. For de helt små begyndere, er børnerulleskøjter med side by side hjul nemmere at overskue. 

Husk at beskytte dit barn når det kører på rulleskøjter. Brug sikkerhedsudstyr hvor du beskytter deres knæ, albuer og håndled. Det er også en rigtig god ide at bruge hjelm når du står på rulleskøjter. Køb sikkerhedsudstyr til børn her.

I Legebutikken.dk finder du børne rulleskøjter til store og små børn. Her er børnerulleskøjter til piger og drenge.