Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Terapy Sækkestol Dino ekstra stor - Sort

3.499,95 kr.
På Lager – Levering 1-2 dage

Gigantisk stor sækkestol med plads til hele familien

Den kæmpestore Dino sækkestol er både til børn og voksne - perfekt til tumlerier og hyggestunder med hele familien.

Hop og i sækkestolen og læg dig godt til rette - alene eller sammen med dine nærmeste. Den store Dino sækkestol fra Terapy har en helt fantastisk komfort. Betrækket af lavet af ekstremt strækbart bomuld som følger med i stolens fordybninger når du lægger dig i den. 

Dino sækkestolen er en kæmpestor familie flyder med fantastisk komfort for alle på én gang. Har du pladsen, så får du den lækreste bløde sækkestol på markedet, som holder faconen og giver timevis af hyggelige stunder sammen med hele din familie.

Brug evt Dino sammen med den lange Toby, og omdan din sækkestol til en sofa med ryglæn. Brug Dino sammen med Uli, og få armlæn og ekstra støtte. Mulighederne er mange.

Indholdet i sækkestolen fra Terapy er EPS perler som har mindre luft i sig end de almindelige kugler man oftest finder i sækkestole. Derfor holder perlerne faconen langt bedre og gør sækkestolen mere behagelig at sidde i samt mere ergonomisk støttende end andre sækkestole.

Dino sækkestolen fås i hele 15 flotte farver, så der burde være noget for enhver smag. Betrækket kan vaskes i maskinen og tages nemt af. Man kan endda købe sig et ekstra betræk hvis man en dag synes at farven skal skiftes ud. 

Sækkestolen sendes direkte fra leverandøren i Holland og vi kan desværre ikke tilbyde gaveindpakning af samme årsag.

Specifikationer

  • Mærkning:
  • Materiale: Oeko-tex bomuld | Vaskbart betræk ved 30 grader
  • Størrelse: 180 x 160 x 50 cm | 1400 liter
  • Farve: Vælg mellem 15 farver
  • Brand: Terapy
SKU
Terapy-Dino-Black

GRATIS FIF OG NYHEDER