Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

HØJTIDER

Når der skal holdes børnefødselsdag er der ofte fart over feltet. Her finder du alt hvad du skal bruge af pynt til en hyggelig børnefødselsdag samt sjove lege til børnefødselsdagen.

Tag på skattejagt, eller sæt halen på æslet. Du finder et godt udvalg af indbydelser, kopper, tallerkner, fødselsdagslys, sjove hatte og meget mere pynt. Ofte er en lille smule pynt med til at gøre bordopdækning til børnefødselsdagen bare en smule hyggeligere. Det kan være så enkelt som at sætte en papirhat på børnenes tallerken eller at købe flotte paptallerkener, papkrus eller engangsservice med børneprint. 

Pynt til en børnefødselsdag behøver slet ikke at være overdrevent. Det er netop de enkle detaljer som børnene lægger mærke til, og som gør at f.eks. bordet til en børnefødselsdag ser indbydende ud. Vælg f.eks. nogle søde paptallerkener fra Rice eller et bordflag fra KREA, eller bare nogle farverige servietter med fødselsdagsmotiv. Børnefødselsdagen kan gøre hyggelig med en guirlande eller festlige balloner. 

Skriv navn på børnenes papkrus til børnefødselsdagen, så sparer du på antallet af papkrus du skal bruge, og børnene kan nemt finde deres krus og bruge det resten af fødselsdagen. Det danske mærke Rice er mestre i at lave sjovt og farverigt pynt til fødselsdag og fest. I Legebutikken.dk har vi alt fra kagedekoration og kagelys til slikposer og popcornbægere. Og meget mere indimellem. Et fødselsdagsbord kan næsten være komplet bare ved hjælp af et fint fødselsdagstog. Fødselsdagstog gives ofte i dåbsgave eller til barnets første juleaften. Fødseldagstog fås både med og uden plads til lys. F.eks. er navnetoget en rigtig populær gaveide som kan pynte ethvert fødselsdagsbord og sætte et personligt præg på dagen.