Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Fødselsdagstog og Navnetog

Legebutikken.dk elsker at fejre fødselsdage - og med et fødselsdagstog er den mest elementære fødselsdagspynt sikret år efter år.

Fødselsdagstogene fås i mange forskellige modeller og består af fine togvogne og figurer der kan sættes sammen til et langt og festligt tog. Fælles for dem alle er at de kan bruges igen og igen.

Legebutikken.dk elsker at fejre fødselsdage - og med et fødselsdagstog er den mest elementære fødselsdagspynt sikret år efter år.

Fødselsdagstogene fås i mange forskellige modeller og består af fine togvogne og figurer der kan sættes sammen til et langt og festligt tog. Fælles for dem alle er at de kan bruges igen og igen. De traditionelle tog har plads til tal og lys så man kan angive hvor mange år der fejres og tænde et lys i toget. Men der findes også udgaver der kun har lys eller udgaver kun med bogstaver.

Se dem alle her og husk at købe eventuelt tilbehør med til det tog du vælger. Det kan f.eks. være lys til fødselsdagstog eller ekstra tal eller togvogn.

Toget med bogstaver kaldes Navnetoget. Navnetoget er en super fin idé til barselsgave eller dåbsgave fordi den kan stå fremme året rundt, og ikke kun nødvendigvis til fødselsdage. Navnetoget er i træ og man køber de bogstaver som man har brug for og sammensætter dem til et tog. Et navnetog er enkelt i udtrykket og man kan faktisk lege med det. Hjulene drejer nemlig rundt og det er CE godkendt til børn over 3 år. Navnetoget fra Legebutikken er en god og billig løsning på en dåbsgave. Selv de længste almindelige danske navne kan dannes til under 200 kr.

Fødselsdagstogene fra Kids by Friis adskiller sig fra de traditionelle tog i træ. De er nemlig lavet af et lækkert resin materiale som føles næsten som keramik. Hvert tog har sit eget udtryk med søde figurer som ofte stammer fra H.C. Andersens eventyrverden, og der er plads til lys og tal i togene. De fås både i blå og rosa nuancer, og også med fine bondegårds temaer som både drenge og piger elsker.

De traditionelle fødselsdagstog i træ er bare altid en god, klassisk gaveide som alle forældre bliver glade for at få i dåbsgave til deres barn. Alle de fødselsdagstog vi forhandler i Legebutikken.dk er produceret i miljøvenligt træ og med søde udskårne figurer og vogne. Der er fødselsdagstog i træ for enhver smag, og vi bestræber os ganske enkelt på at have danmarks største udvalg af fødselsdagstog hos Legebutikken.dk