Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Pynt til fødselsdagsbordet

Til en børnefødselsdag hører der et fint fødselsdagsbord til. Her finder du fint engangsservice og pynt til fødselsdagsbordet som ikke koster en formue.

Skab et festligt rosa eller blåt tema, eller giv den gas med multifarver - Vi udvider hele tiden sortimentet af pynt til fødselsdagsbordet og vi elsker at mixe og matche mønstre, farver og strukturer.

Hos Legebutikken.dk ved vi godt at det kan være overvældende at skulle holde børnefødselsdag men vi ved også hvor meget det betyder for barnet at blive fejret af sin familie og sine venner. Derfor har vi samlet nogle gode råd til hvordan du som forældre kan hjælpe med at støtte op omkring de aftalte regner som kan være nødvendige i en skoleklasse f.eks.

  • Sørg for at dit barn deltager i alle børnefødselsdage som det inviteres til. Selvfølgelig kan der være gange hvor tiden ikke tillader at man deltager, men at dit barn ikke ønsker at deltage er ikke en god grund til at melde afbud. Det er ganske enkelt enormt sårende for det barn som inviterer at blive sorteret fra. Tænk hvis det var dit eget barn.
  • Hvis der i klassen er lavet fælles regler for hvordan fødselsdagene skal afholdes, så sørg for at respektere dem.  Hvis først man afviger skaber det unødige konflikter mellem både forældre og børn.
  • Hold fødselsdagene simple, hyggelige og sjove for alle børnene. Store ambitioner kan skabe skæve forventninger blandt forældre - og børn. Det kræver ikke meget pynt, store gaver til alle børn eller 20 forskellige kager. Gør det enkelt og sæt i stedet fokus på samværet. En god leg eller aktivitet som kan styrke fællesskabet blandt børnene.
  • Tal gerne åbent med de andre forældre i dit barns klasse om forskellige måder at holde fødselsdage på. Det er netop spændende, hvis der er forskel men husk at selv en lille kritik kan ramme et barn og dets forældre hårdt på muligheder og valg. Det er ikke alle der har økonomi til netop din bedste idé.
  • Hvis man aftaler et beløb som gaverne må koste, er det rigtig vigtigt at man holder sig til det aftalte gavebeløb. Ingen skal have deres værd målt i en gaves pris og størrelse.