Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Balloner og Pom Pom'er

Pynt op med balloner og pompom'er til barnedåb eller babyshower. Det giver et elegant og festligt udtryk til festen og behøver slet ikke være mere end det.

Her finder du balloner og pompom'er til feslige lejligheder. Ballonerne bruges ofte til at pynte op til børnefødselsdage eller til ballonlege.

De fine pompoms kan bruges både til festlige lejligheder eller som et festligt indspark i børneværelsets indretning. Vi udvider hele tiden vores sortiment hos Legebutikken.dk og i kategorien Børnefødseldag og fest vil du finde masser af fint pynt og tilbehør til børnefesterne.

Sæt prikken over i'et med dekorationer til den festlige lejlighed. Hvad enten du skal holde børnefødselsdag eller barnedåb, kan du finde masser af fint pynt og tilbehør til den store dag i Legebutikken.dk.

En festlig dag behøver ikke nødvendigvis meget pynt. Et enkelt flagbanner med bogstaver eller en håndfuld papir pompom'er fra loftet kan gøre en stor forskel og få rummet til at se hyggeligt og festligt ud. Papir Pompoms fra Jabadabado fås i fine farvekombinationer som passer flot til både pige og drengefødselsdage, og der fås også fine balloner i samme nuancer så man kan variere pyntet rundt om i rummet.

Pynt op med balloner og pompom'er til barnedåb eller babyshower. Det giver et elegant og festligt udtryk til festen og behøver slet ikke være mere end det. Balloner er i sæt populære til børnefødselsdage fordi man kan give gæsterne en ballon med hjem når festen er slut, og børn elsker bare balloner.

De fine pompoms i papir kan sagtens bruges igen efter festen. Hæng dem op på børneværelset eller i stuens hjørne, og lad dem leve længere, eller pak dem ned og brug dem igen til næste fest.

Pynt til festen behøver slet ikke at være dyrt og kan sagtens være fint selvom det er billigt. Især den festlige serie fra Jabadabado giver valuta for pengene. Hos Legebutikken.dk er vi altid på jagt efter pynt og nips til børneværelse og børnefødselsdage og synes du vi mangler noget i vores sortiment er du altid velkommen til at give os besked på legebutikken@legebutikken.dk