Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

HD Mikroskop 100/250/500x fra Alga Science

349,95 kr.
Udsolgt lige nu - men på vej til lager

Undersøg, Udforsk, Lær med det seje HD mikroskop fra Alga Science

Er der en lille videnskabsmand gemt i maven, er det her alletiders gaveide. Det flotte mikroskop kan forstørre 100, 250 og hele 500 gange op, så der er rig mulighed for at undersøge en masse ting som ikke kan ses med det blotte øje.

Man kan sige, at grænsen for, hvor små genstande vores øjne kan opfatte, går ved et hårstrås tykkelse. Vi taler altså i denne sammenhæng om genstande, som er ca. 100 μm i diameter (1 μm = 1 tusinddel millimeter). For at opnå den bedst mulige opløsning er mikroskopet udstyret med en professionel asfærisk linse, som muliggør højtopløste billeder for den bedste observation.

Mikroskopet er også udstyret med en hurtig og præcis fokuseringsmekanisme. 

Der findes masser af ting i hjemmet som er sjove at se nærmere på. Prøv bare med et sukkerkorn, eller en dråbe mælk, et insekt eller et støvfnug. I den medfølgende vejledning er der masser af bud på interessante emner som man kan undersøge, og her står også på hvilken forstørrelses trin man bør gøre det.

Mikroskobet er samtidigt enormt dekorativt at have stående på drengeværelset eller på pigeværelset for de lidt større børn.

Specifikationer

  • Alder: 8 - 9, 9 - 10, 10 - 11, 11 - 12
  • Mærkning:
  • Brand: Alga
SKU
alga21992002

GRATIS FIF OG NYHEDER