Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Sækkestol

Her forhandler vi de bedste sækkestole til børn. Legebutikkens udvalg af sækkestole består af de lækreste af slagsen på markedet. En kvalitetssækkestol til børn skal kunne holde til tumlerier og ikke mindst give god støtte for ryggen

Sækkestole til børn - nøje udvalgt af Legebutikken

Det kan være svært at finde en god sækkestol og kunsten er at vælge både ud fra det indre og det ydre. Hos Legebutikken er vores udvalg skabt i samarbejde med mærket Terapy. Stolene fra Terapy findes i et væld af farver uanset hvilken model man vælger, men fælles for dem alle er det solide fyld som holder formen rigtig godt uanset om det er børn eller voksne som bruger sækkestolene. Når det kommer til børnemøbler er det nemlig super vigtigt at komforten er i top.

Sækkestole til alle i familien

Med de mange forskellige versioner er det nemt at finde en lækker sækkestol til både børn, tweens og teenagers. En sækkestol er perfekt til børneværelset, så der kan slappes af med en bog eller en ipad, men det enkle design gør den også indbydende i hjemmets andre rum. Sækkestole er også nemme at tage med rundt i huset eller lejligheden, når der er brug for en ekstra stol foran fjernsynet eller bare til at lege med. En sækkestol til børn bliver hurtigt til en naturlig del af interiøret i huset da det især er børnemøblerne som rykkes med rundt i resten af huset, og det forstår vi godt for børnene vil helst være sammen med forældrene, og allerhelst have deres egne ting med. Er man ikke til børnesækkestole kan vi anbefale en børnelænestol i stedet.

Vælg den perfekte sækkestol fra Legebutikken

Sækkestole fra Terapy findes i mange farver og design og rammer plet hos alle aldersgrupper.
  • Sidney sækkestolen er til de mindre børn – en god firkantet børnesækkestol som er rar at sidde i og som man kan tage med sig fra rum til rum. Man kan også sige at Sidney er en sækkestol der egner sig til babyer grundet den forholdsvis lille størrelse.
  • Elly sækkestolen er perfekt til de større børn og til teenagere. Dens grundform er firkantet og man kan, ved at trække i det ene hjørne og folde det ned, lave stolen om til en smuk dråbeformet sækkestol.
  • Stanley sækkestolen er den frække dreng i klassen. Den har to farver og giver lidt ekstra spræl på børneværelset. Det perfekte børnemøbel faktisk, som man både kan hygge sig i og tumle i.
  • Baloo sækkestolen er en stor fed flyder som man kan slænge sig i både som voksen og som barn. De mange farvemuligheder gør den til noget nær det perfekte møbel og især fædrene vil elske denne enorme flyder.
Sækkestolene som vi forhandler hos Legebutikken sendes direkte fra vores samarbejdspartner i Holland, men nogle gange kan du være heldig at finde en sækkestol på tilbud i vores skønne outletkategori.