Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Baby- og børneudstyr

Legebutikken.dk har et stort udvalg indenfor baby- og børneudstyr. Blandt vores sortiment finder du alt fra praktiske uroholdere til hyggeligt børneservice. Det er også her du finder vores populære børnetasker og rygsække.

Hos Legebutikken er børneudstyret i orden. Du skal som kunde kunne være sikker på at det børneudstyr vi sælger, er sikkerhedsmæssigt forsvarligt så du trygt kan handle det allerbedste til dine børn.

Børneudstyr til spisebordet

Børneservice fra Legebutikken hører til den type af børneudstyr som skal være fødevaregodkendt. Og det er alt fra børnetallerkner til børnebestik naturligvis også for ellers var det slet ikke at finde på vores hylder. En god børnetallerken skal kunne holde til at falde på gulvet og f.eks. materialet melamin er ofte meget populært hos forældrene fordi det er uden BPA og fordi det netop er hårdført og kan tåle opvaskemaskine. Vores Mumi spisesæt til børn er meget populært, men også karakterer som Gurli Gris og Pippi Langstrømpe finder du på både tallerkner og kopper fra Legebutikken.dk

Ergonomiske børnetasker

Fra det tyske mærke Affenzahn fører vi de allerbedste ergonomiske børnetasker og rygsække til børn. Børnene elsker dem fordi de er formet som søde dyr, og fordi man kan hive dem i tungen og lege med deres hænder. Forældrene elsker dem fordi de giver den bedste støtte til den lille børneryg og fordi de kan justeres i alle stropper så tasken kan bruges i flere år mens barnet stadig vokser. For når vi taler om børneudstyr så som børnerygsække er det vigtigt at ikke bare designet spiller, men også alt det praktiske og sikkerhedsmæssige.

Når babyuroen skal hænges op

Hos Legebutikken har vi altid haft et stort udvalg af uroer og aktivitetslegetøj, men også selve aktivitetsstativerne og uroholderne sælger vi mange af. Det er nemlig vigtigt at uroen hænges forsvarligt op så babyen ikke kan få fingrene i den og med en uroholder der er korrekt monteret undgår du kedelige uheld. Børneudstyr som f.eks. en uroholder i træ skal være stabil og den skal kunne monteres ordenligt. Derfor tilbyder vi også et bredt sortiment af uroholdere og andet børneudstyr til børneværelset.