Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Desserter I Glas fra MaMaMeMo

239,95 kr.
Udsolgt lige nu - men på vej til lager

Kom og køb - Isboden er åben.

MaMaMeMo Legemad - Desserter i Glas er det perfekte tilbehør til dit barns legemadskøkken. Denne legemad består af en række farverige og realistiske trædesserter, der er formet som små glas. Hver dessert er nøje udformet med omhu og detaljer for at efterligne ægte desserter og skabe en autentisk legemadsoplevelse.Stil den flotte isbod på et bord eller en disk - måske endda i legehusets vindue. Så er butikken klar til kunderne.

Legemaden er fremstillet i træ og rummer 5 lækre desserter til den søde tand. Her er både cheesecake, tiramisu, lemon curd og vanilje mousse, chokolademousse og hindbær- og vaniljemousse. Alt sammen serveret i "glas" lige til at spise! 

Du vælger selv hvordan du vil sammensætte din dessert. Skiverne kan stables præcis som det passer dig. Og der medfølger desuden 5 skeer, vafler og pynt. Dit barn vil elske at lege med disse dessertglas og bruge deres fantasi til at skabe overdådige og velsmagende desserter. Lad dem arrangere og servere deres egne dessertkreationer til dukker, venner eller familie under fantasifulde madoplevelser.

Mon ikke der skal serveres en del is til forældre og venner fremover?

Specifikationer

  • Alder: 3 - 4, 4 - 5, 5 - 6, 6 - 7, 7 - 8, 8 - 9, 9 - 10, 10 - 11, 11 - 12
  • Mærkning:
  • Materiale: Træ og klar plast
  • Størrelse: 28 x 13 x 16 cm.
  • Brand: Mamamemo
SKU
mmmm-85623

GRATIS FIF OG NYHEDER