Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Klassisk Dobbelt-hængekøje I Bomuld - Carolina Flowers fra La Siesta

899,95 kr.
På Lager – levering 1-2 dage

Familie-hængekøje i rolige og smukke farver

Klassisk Dobbelt-hængekøje i ekstra stort design. Designet til at rumme en familie som navnet antyder. Nyd den i haven, på terrassen eller fra bjælkerne i loftet. Den kan holde til det hele. Alle detaljer er smukke og udført i hånden i Colombia.
Et kunstværk med sine strålende farver og smukke fletninger mellem ophænget og liggefladen.

Hængekøjen kan holde til at hænge udendørs i alt slags vejr og er fremstillet af materialet Hamac Tex® som er polypropylen-fibre. Det er fibre der er udviklet specielt til hængekøjer, som føles og ser ud som bomuld, men som kan klare langt mere belastning. Farverne og faconen forbliver i top. Vi anbefaler at den opbevares tørt vinteren over.

Væveteknikken på La Siestas hængekøjer er helt speciel. Den har en særlig tæthed og er enormt slidstærk hvilket gør den stabil og mere holdbar. En hængekøje skal holde faconen uden at trævle og slaske, og med en hængekøje fra La Siesta risikerer du netop ikke at den bliver grim når den tages i brug.

Når en hængekøje har mange ophængssnører er den ganske enkelt bedre at ligge i. Det giver en højere komfort fordi vægten fordeles bedre. Når hængekøjen gynger eller vugger fra side til side, opleves det som en gliden og behagelig bevægelse.

 

Specifikationer

SKU
DOH18-7-hængekøje-Domingo

GRATIS FIF OG NYHEDER