Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Lastbil til sandkasse BIOPlast fra dantoy

179,95 kr.
På Lager – levering 1-2 dage

BIOplastic lastbil til leg og sandkasse 

Super flot lastbil til både indendørs og udendørs leg. Perfekt til transport af sand fra sandkassen eller pastaskruer på stuegulvet. Lastbilen er nemlig godkendt til kontakt med rigtige fødevarer. Det kan lade sig gøre fordi den er fremstillet af 100% bæredygtigt BIOPlastik af rørsukker.

Farverne er afdæmpede og smukke af se på og appellerer til leg for både de helt små og de større børn af begge køn. Ladet på lastbilen kan både tippes og åbnes så der er lagt op til masser af fantasifuld leg med et rigtig lækkert og solidt stykke legetøj som understøtter barnets fantasi.

Den seje lastbil tåler frost og alt øvrigt slags vejr, hvilket gør den perfekt til brug i sandkassen, på stranden og i haven. Skal den med indendørs igen kan den tåle opvaskemaskine så den nemt kan gøres helt ren igen. 

dantoys BIO lastbil har samme høje holdbarhed som traditionelt kraftigt plastlegetøj. Forskellen er blot at BIO serien ikke hverken belaster eller forurener ved produktionen som traditionelt plastlegetøj gør.

dantoy BIO lastbil sælges både til private og til børnehaver og vuggestuer og det er blandt andet fordi kvaliteten er så høj at den kan holde til konstant leg, året rundt.

Specifikationer

  • Alder: 2 - 3, 3 - 4, 4 - 5, 5 - 6, 6 - 7, 7 - 8, 8 - 9, 10 - 11, 11 - 12
  • Materiale: Bioplast
  • Størrelse: 29,5 cm
  • Brand: Dantoy
SKU
dt5620

GRATIS FIF OG NYHEDER