Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Sangbøger og Børnerim

De mest populære sangbøger til børn. Her finder du en samling af flotte illustrative sangbøger med rim og remser til børn.

Den klassiske Halfdan Rasmussen eller den flotte Pop-Up Bog med kraftige sider er bare nogle af de smarte bøger med gode kraftige sider som barnet selv kan bladre i.

Hvorfor skal du synge for dit barn?
Der er ingen tvivl om at sang og musik er kilden til højt humør i dit barns hverdag. De fleste børn elsker at synge og jo tidligere man starter med at synge sammen med sit barn desto nemmere får barnet ved at lade sangen blive en del af deres barnlige hverdag og deres leg.

Det gør ikke noget at du som forældre ikke har den bedste sangstemme, for børnene er faktisk ligeglade med om stemmen er falsk eller om ordene er forkerte. Det der betyder noget er den kontakt der opstår når børn og forældre synger sammen.

Udnyt en af dagens stille stunder til at synge en sang. Det kan være godnatsangen ved sovetid eller en sang man kan synge sammen i bilen eller på cyklen på vej hjem fra vuggestuen eller børnehaven.

Når du synger for den helt lille baby kan du med fordel ae og kærtegne babyens krop, arme eller fødder. Det øger babyens kropsbevidsthed og babyen vil finde stor tryghed i at høre din stemme.

Når babyen er blevet så stærk i nakkens muskulatur at hovedet holde sig selv, kan du begynde at lave ride ranke sange og synge klappe klappe kage med dit barn.

De lidt større børn begynder at synes om fagtesangene når de starter i vuggestue eller dagpleje. Det er sange som f.eks. Mon du bemærket har og hjulene på bussen. Har du også nogle gange svært ved at huske melodierne på børnesangene, så er bogen Syng Sammen et kæmpe hit. Bogen har melodierne gemt i sig, så man kan høre præcis hvordan vers og omkvæd lyder.

Brug basale musikinstrumenter til børn når du synger med dit barn. F.eks. er det sjovt for børnene at bruge rasleæg når I synger.