Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Puslespil til børn

Legebutikkens udvalg af puslespil til børn spænder vidt og i mange forskellige sværhedsgrader. Der er ganske enkelt fysiske fordele for børn (og voksne) ved at lægge puslespil:
- Hukommelsen forbedres - Den kognitive udvikling styrkes - Finmotorikken forbedres ved bedre hånd- og øje koordination - Det er afstressende og man lærer tålmodighedens kunst - Observations- og problemløsningsevner forbedres Køb puslepil hos Legebutikken.dk I Legebutikken.dk har vi puslespil til børn i alle aldre. I kategorien her har vi samlet træpuslespil, 3D puslespil, observationspuslespil, silhuet puslespil, knoppuslespil, lærerige puslespil og gulvpuslespil.

I Legebutikken.dk har vi mange fine puslespil i både træ og karton og alle puslespillene er i en god kvalitet.

Der er flotte puslespil i silhuetæsker fra f.eks. Crocodile Creek som pynter på børneværelset når de ikke er i brug. Silhuet puslespillene findes i forskellige sværhedsgrader alt efter antallet af brikker og motivets mønster og farvekombination.

Til de mindste børn har Legebutikken.dk masser af puslespil i træ og kraftigt pap. De klassiske knoppuslespil giver børn en god start på indlæringen. De har motiver af velkendte dyr eller andre børnevenlige motiver. Knoppuslespil er altid en rigtig god gaveidé til fødselsdage og jul. Begynderpuslespillene fra f.eks. Vilac og Crocodile Creek er overskuelige for børnene, og giver dem en oplevelse af umiddelbar succes når brikkerne tilsammen danner fine motiver.

Til de større børn har vi en flot samling af Larsens puslespil med 500 brikker eller derover, som varierer i sværhedsgrad. Prøv f.eks. et helt verdenskort på hele 1500 brikker. Puslespil kan nemlig godt være både underholdende og lærerige, for når verdenskortet er lagt glemmer man ikke foreløbigt hvor landene befinder sig.

De rigtig store puslespil med kæmpe brikker kaldes gulvpuslespil. De er nemme og overskuelige for børnene og bidrager både til en forbedring af koncentrationsevnen samt mere bevægelse i legen. Og bare fordi et puslespil er stort kan det godt være et billigt puslespil.

Lærerige puslespil findes i mange former. Hos Legebutikken.dk er vi meget glade for Larsen puslespil. Det norske mærke har specialiseret sig indenfor gode lærerige puslespil med tal, puslespil med bogstaver, puslespil med matematik og puslespil med pædagogisk læring generelt.
  De bedste puslespil og spil til børnene Legebutikken.dk har et bredt udvalg af puslespil og gode brætspil til børn i alderen 3-4 år. Det er den alder hvor mange børn begynder at lege og spille sammen. Men også til de mindre børn på 2-3 år findes der gode muligheder som motiverer børnene til at lære og være sociale.

Her finder du spil som indbyder til samarbejde og spil som man kan spille sammen med forældrene. Men også puslespillene er populære fra denne kategori. Legebutikken har puslespil til børn i alle aldre og endda nogle som også er en udfordring for forældrene.

3 - 2 -1 - sæt gang i hyggen med spil og puslespil.

De fleste småbørn elsker at lægge gode puslespil. Gentagelsen ved at lægge det samme puslespil, er for de små børn en ren fornøjelse. De øver sig og ser den umiddelbare forskel på hvor hurtigt de kan lægge det igen. Efterhånden som barnet bliver større, skiftes de solide træpuslespil ud med de mere traditionelle puslespil med papbrikker. Her bør man som forældre huske på at det ikke blot er antallet af brikker som afgør sværhedsgraden, men også motivet spiller en stor rolle.

Når børnene når til skolealderen er der mange børn som ikke længere har interessen for at lægge puslespil. Men også her kan man som forældre gøre en indsats og fastholde børnenes interesse ved at vælge puslespil med motiver der fænger. Drengene er især glade for dinosaurer og pigerne elsker universer med feer og enhjørninger.

Når først børnene bliver teenagere står puslespillene på hylden. Men interessen vender tilbage for både brætspil og puslespil når teenagehjernen er aftaget. Især når man selv har fået børn, begynder interessen for puslespil igen at være på plads. 

Når man lægger puslespil lærer man at koncentrere sig og at tænke logisk. Tænd for radioen, lav en kop te og lad timerne gå med hyggelige puslespil alene eller sammen med familien. Det giver kvalitetstid hvor man kan få talt om løst og fast Puslespil til alle - du finder noget for enhver smag Hos Legebutikken har vi billige puslespil til alle. Vi har de svære puslespil med 1000 brikker og puslespil til de helt små nybegyndere. Puslespil med 500 brikker og puslespil med 200 brikker egner sig til aldersgruppen 7-12 år alt efter motivet.

Træpuslespil er gode for de helt små børn og knoppuslespil kender vi alle fra vores egen barndom. Det er de klassiske puslespil med dyr fra bondegården eller med vilde dyr fra junglen. Der findes også kæmpestore gulvpuslespil med store brikker som fylder meget men som er nemme og sjove for børnene at håndtere.

Det kan være svært at finde puslespil til børn på 2 år da den type legetøj skal være ekstra sikkerhedsgodkendt. Heldigvis har vi i Legebutikken et kæmpe udvalg af CE godkendt legetøj som f.eks. klodser og brætspil også til børn på 2 år. Til børn på 3 år går det straks nemmere med at finde gode billige puslespil. Og heldigvis er udvalget af motiver enormt hos Legebutikken.dk hvor vi sætter en ære i at være en leverandør af kreativ leg og spil.