Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Tryllesæt

Vi elsker at trylle - og med de mange tryllesæt til børn er der mange muligheder for at lære at trylle.

Hos Legebutikken.dk har vi tryllesæt til børn, som egner sig til forskellige aldersgrupper. Nogle sæt har mange trylletricks mens andre har lidt færre.
Med de sjove tryllesæt medfølger der som oftest tryllestav, og der findes masser af video vejledninger online.

Med de sjove tryllesæt til børn, kan du og dine børn lære at trylle på en sjov måde. Hver æske indeholder en lang række genstande som kan bruges til forskellige sjove tryllerier.

Marvins Magic er mærket bag en del af de sjove trylleæsker til børn. Marvins Magic har sat sig for at gøre det nemt for børn at lære en masse sjove tryllerier, som de kan optræde med for forældre og venner. Nogle af tryllesættene er lidt mere avancerede og kræver brug af en smartphone, men de fleste kan læres ved hjælp af de nemme vejledninger der enten medfølger eller er tilgængelige på internettet.

I Legebutikken.dk synes vi at tryllesæt til børn er rigtig sjove. Det er legetøj som udfordrer fantasien og lærer børnene at koncentrere sig om at forfine de trylletricks som de udfører. Tryllesæt til børn er både til drenge og piger, og interessen for at trylle starter som regel i 5 års alderen og kan vare ved helt op til vi bliver voksne, og der er da også nogle trylletricks i de sjove tryllesæt fra Marvins Magic, som kræver en vis alder for at man virkelig kan lære dem.