Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Udklædning til børn

Udklædningstøj til hverdag, halloween og fastelavn Hos os må du klæde dig ud hver dag. For det er så udviklende for børn, at få lov at spille andre roller. Børn behøver ingen særlig anledning for at hoppe i udklædningstøj og lege - det er sjovt hver dag. I Legebutikken.dk finder du mange forskellige slags udklædning til børn i flere prisklasser. At klæde sig ud har ingen alder, men især børn elsker udklædningstøj Udklædningstøj til børn kan være mange ting, - Det kan være et par farvestrålende vinger, en kappe med hætte, en hårbøjle med katteører eller en flamingo du trækker over hovedet. Udklædningstøj som sjove kostumer, flotte kostumer, prinsessekjoler, ridder kostumer, enhjørning og heste. Alt kan bruges, når det gælder udklædningstøj til fastelavn. Fastelavn er jo en fest når det kommer til at få lov at gå i udklædningstøj.

Til Halloween må det gerne være mere uhyggeligt eller skræmmende. Men så kan du jo stadig bruge et af de mange flotte kostumer og vælge at sminke barnet helt hvidt i ansigtet, står du hurtigt med et uhyggeligt spøgelse klar til Halloween.
 
Lægeudstyr er også oplagt som udklædning til børn. SES Creative har lavet en spændende serie med lægeudstyr til børn. Barnet kan klæde sig ud i det fine læge kostume til børn og tage f.eks. røntgenbilleder af sin patient. At lege læge er noget de fleste kan lide, og det er nemt med udklædning til børn. Tag en hvid skjorte og en grøn operationsmaske på, eventuelt en lille hue, og en lægetaske til børn i hånden. Så er den udklædning klaret.

Ansigtsmaling til børn kan være noget af en jungle. Hvilke typer ansigtsmaling er uden skadelige stoffer og hvilke skal man holde sig langt fra... Hos Legebutikken har vi kun ansigtsmaling der overholder de strenge danske krav, og som ikke indeholder allergifremkaldende stoffer. Grim Tout ansigtsmaling er nemt at arbejde med, både når det påføres men også når det skal af igen. Det sætter sig ikke fast, og kan nemt tørres af med en klud med lunkent vand, helt uden brug af sæbe.

Lad fantasien sejre og prøv selv hvor nemt det er at bruge udklædning og ansigtsmaling i hverdagen. Der skal så lidt til for at sætte børnene i gang med at lege, og hvis forældrene endda selv leger med, vil glæden hos børnene ingen ende tage.