Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Gyngehest

Gyngehest i træ har været legetøj for baby og børn i århundreder. Stort set alle børn har stiftet bekendtskab med gyngehest træ og husker det som et sjovt legetøj. At gynge på en gyngehest styrker barnets balanceevne og motoriske udvikling.

Gyngehest baby og større børn

Når du skal købe gyngehest hvilken alder har barnet så? Det er et spørgsmål vi bliver stillet fra tid til anden. Typisk bruges en gyngehest af børn i alderen 1-3 år. Nogle trægyngeheste egner sig bedre til de yngste børn end andre.
Det er forskelligt om man foretrækker en blød gyngehest eller gyngehest træ. Du kan også få en kombination, selve gyngehesten er udformet i træ med en bamseblød siddeplads ovenpå.

Gyngehest som dåbsgave

Gyngehest baby og dåb er en og klassisk kombination. En oplagt barnedåbsgave er den evigt klassiske trægyngehest, som vil give barnet mange sjove stunder. En trægyngehest i god kvalitet vil kunne holde til mange års brug og kan endda gå i arv til næste generation baby.

Vippedyr og gyngedyr

Gyngeheste fås efterhånden i mange former og behøver ikke nødvendigvis at være en hest. Dyretemaet er dog ofte bevaret, som i den sjove gyngelarve eller gyngekrokodille fra Softwoord. Dette er smarte gyngedyr som er tæt på gulvet og bløde. Selve bamsedelen kan tages af og underdelen kan bruges som vippebræt.

Tænk på et dyr og det findes sandsynligvis også som gyngehest. Her finder du gyngeenhjørninge og gyngegiraffer, for ikke at tale om alle de andre dyr man kan have lyst til at gynge med.

Udover at træne barnets balance kan du også styrke barnets fantasi når det rider afsted på prærien på sin trofaste gænger. En 2 årig dreng kan nemt forestille sig at være en cowboy eller en ridder der er på vej på nye riddertog. Og måske en pige vil ønske sig at være en fe der rider afsted på sin enhjørning over skyerne. Måske er det omvendt – det er det der er så skønt ved børns fantasi.

Er du på udkig efter gyngehest tilbud behøver du ikke lede længe. Vi har altid gode lave priser i Legebutikkens outlet og det hænder da også at der er gode gyngehest tilbud derinde.