Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Togbane og Tog

Legebutikken.dk har et stort udvalg af Togbaner og Tog fra BRIO. De fleste af os har leget med BRIO togbaner som børn og det er dejligt at kunne videreføre de gode lege egenskaber til vores egne børn.

Togbaner i træ er af høj kvalitet og kan bruges gennem flere generationer.

Køb Togbaner i træ fra BRIO i Legebutikken.dk - dine børn vil elske dig for det og måske også dine børnebørn. BRIO togbaner er nemlig kvalitetslegetøj, der holder i generation efter generation.

Med en togbane i træ er dømt mange timers leg på gulvet. Togbanerne kan udbygges til uendelighed og der findes uttalige mange flotte løsdele som kan tilkøbes. De fleste togbaner i træ er kompatible med det traditionelle BRIO legetøj. Så der er i virkeligheden ingen grænser for meget man kan samle sig af togskinner og togbaner i træ og bygge det sammen.

BRIO har dog et lidt større udvalg i forhold til de andre mærker, og det er også her fra der oftest kommer nyheder til. Mange af BRIO togene kan køre selv, enten ved hjælp af fjernstyring eller batterier. BRIO har også lavet en færge af træ, som både har lys og lyd.

De fleste som begiver sig ud i valget af en togbane i træ, starter med at udvælge en traditionen 8 tals togbane. Herefter tilkøbes der buede togskinner eller lige togskinner, og så er der eller frit valg på de mange muligheder. For det findes både broer, tunneller, lyssignaler og sporskift. Alt sammen er noget der gør legen med togbanerne endnu sjovere. En togbane må gerne have lov til at stå fremme i flere dage, i hvert fald hvis det står til os. Derfor kan det være en god idé at sørge for at børneværelset er indrettet med gulvplads der tillader at legetøjet kan stå fremme på gulvet henover en periode.  

At lege med togbane er både noget for drenge og piger. Interessen for at lege med togbaner starter som regel i 2-3 års alderen og kan fortsætte helt op til 8-9 års alderen hvis ellers banerne hele tiden udbygges. Der er forskellige måder at lege med togbane på. Nogle børn elsker selve byggeprocessen og kan få mange timer til at gå med at bygge banerne og gøre dem sjove, store og detaljerede. Andre børn kan lide at lege rollelege med banerne og elsker at se togene køre afsted og udføre praktiske opgaver ved færgekajen eller trælasten.

Børn elsker at lege med trælegetøj, fordi det motiverer dem til at bruge deres fantasi. Legebutikken.dk har derfor et stort udvalg af forskelligt legetøj i træ.