Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Byggelegetøj i træ

Intet barn uden legetøj, og intet legetøj uden træ. Og dog. Men med det mener vi, at vi er store tilhængere af legetøj fremstillet i træ!

Find din indre konstruktør frem

Det har et unikt udtryk, da intet træ er ens, og så er det langt mere naturligt end legetøj i plastik. Hos Legebutikken har vi en masse spændende byggelegetøj i træ til den lille konstruktør. Alt fra byggeklodser til rigtigt værktøj til børn. Alt sammen styrker det finmotorikken og børns rumlige forståelser. Og med byggelegetøj er det kun fantasien der sætter grænser - så slip kreativiteten løs sammen med dine børn! Det styrker samværet og er rigtig sjovt.
Se vores udvalg af byggelegetøj i træ her.

Bygge- og konstruktionslegetøj i træ.

Lad den lille konstruktør udfolde sig. Det styrker finmotorikken og den rumlige forståelse. Slip fantasien løs og byg spændende ting med byggelegetøj i træ. Legetøj i træ er ideelt til at stimulere dit barns fantasi.

Til den lille håndværker

Har du et barn derhjemme, som elsker at lege tømrer og håndværker? Så har vi det helt perfekte sæt til jer! Vores værktøjskasse indeholder nemlig alt hvad den dygtige håndværker måtte begære! I den smukke trækasse er der både en helt ægte sav, hammer, vaterpas, vinkellineal, en almindelige lineal, skruetvinge, tang, høvl, træhammer, stemmejern, skruetrækker, stjerneskruetrækker og et forbor. Det er uden tvivl enhver værktøjselskers drøm! Hvis vi var børn og drømte om en værktøjskasse, ville denne i hvert fald overgå alle forventninger. Mon ikke også jeres børn vil elske den?