Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Puslespil i træ til børn

Puslespil i træ er populære blandt både børn og forældre. For de mindste børn er de klassiske knoppuslespil i træ gavnlige for træningen af deres hånd- og øjekoordination, og senere for deres koncentrationsevne.

Her finder du Legebutikkens udvalg af puslespil i træ med fine og lærerige motiver.

Duften af trælegetøj er skøn. I Legebutikken startede vi op kun med legetøj i træ i butikken. Træ er holdbart til legetøjsproduktion og det betyder at legetøjet kan gå i arv fra barn til barn. 

Når vi udvælger legetøj til vores sortiment, betyder det noget at legetøjet er af en ordentlig kvalitet. Det betyder naturligvis også noget at legeværdien er i top.

Træpuslepil har altid været gode lærerige legesager. Med et puslespil i træ, træner man nemlig flere af barnets evner gennem leg. For de mindste børn er et knoppuslespil super gode til at træne hånd- og øje koordinationen og finmotorikken. Med et puslespil med knopper skal man nemlig bruge pincetgrebet til at få fat i brikken, og dernæst bruge øjenene og hændernes bevægelse til at få brikken på den rigtige plads.

Et puslespil i træ kan også bestå af billedeklodser i træ. Billedeklodser har motiver tegnet på alle fladerne og sættes de sammen danner de et puslespil med 6 forskellige motiver. Her træner børnene især deres genkendelse af farver og sammenhæng. 

Puslespil til børn er generelt super gode til at skabe ro og koncentration. Børnene ved helt automatisk at der er en tilfredsstillelse at opnår det færdige resultat. Og forældrene er gode til at opmuntre dem til at fortsætte.

Synes du det er svært at få dit barn til at nyde et puslespil, så vær det gode eksempel. Som forældre kan du let inspirere barnet til at sætte sig med et puslespil hvis blot du selv gør det samme. At lave puslespil er også en super hyggelig beskæftigelse man kan foretage sig med sit barn. Te på kanden lidt glade børnesange i baggrunden og masser af hyggelige timer rundt om bordet med det fælles projekt.