Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Udklædning

Udklædning fremmer børns udvikling ved at lade dem udforske forskellige roller. Der behøver ikke være nogen speciel anledning for børn at hoppe i udklædningstøj og lege - det er en fest hver dag! I Legebutikken.dk har vi en bred vifte af børneudklædning i forskellige prisklasser. Udklædning har ingen alder, men især børn elsker at klæde sig ud.

Udklædningstøj til hverdag, halloween og fastelavn

Hos os er hver dag en udklædningens dag! Udklædning fremmer børns udvikling ved at lade dem udforske forskellige roller. Der behøver ikke være nogen speciel anledning for børn at hoppe i udklædningstøj og lege - det er en fest hver dag! I Legebutikken.dk har vi en bred vifte af børneudklædning i forskellige prisklasser. Udklædning har ingen alder, men især børn elsker at klæde sig ud.

Fantasifuld udklædning til børn

Udklædning til børn kan variere meget - det kan være farverige vinger, en kappe med hætte, en hårbøjle med katteører, eller endda en flamingo-kostume. Udklædning omfatter sjove kostumer, prinsessekjoler, ridderdragter, enhjørninger og meget mere. Alt kan bruges til fastelavnsfesten, en fest hvor udklædning er kernen af festlighederne.

Halloween uhyggelige udklædninger

Til Halloween kan det godt være lidt mere skræmmende. Men selv et flot kostume kan blive uhyggeligt, hvis du vælger at sminke dit barn hvidt i ansigtet - og vupti, har du et uhyggeligt spøgelse klar til Halloween.

Legedoktor udstyr som udklædning

Lægeudstyr er også et hit som udklædning. SES Creative har en spændende serie med lægeudstyr til børn. Dit barn kan klæde sig ud i et lægekostume og "tage røntgenbilleder" af sine patienter. Med en hvid skjorte, en grøn operationsmaske og en børnelægetaske i hånden, er doktorudklædningen klar.

Ansigtsmaling til børn

At finde den rigtige ansigtsmaling kan være en jungle. Hos Legebutikken sælger vi kun ansigtsmaling, der overholder de strenge danske regler og ikke indeholder allergifremkaldende stoffer. Grim Tout ansigtsmaling er let at påføre og fjerne igen.

Leg og fantasi med udklædning

Lad fantasien tage over og oplev, hvor nemt det er at inddrage udklædning og ansigtsmaling i hverdagen. Lidt udklædning kan kickstarte børns leg, og hvis forældrene leger med, bliver glæden endnu større.