Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Børn i Køkkenet

At tage børn med i køkkenet skal være både hyggeligt og lærerigt. Jo mere børnene får lov at være med, desto mere styrkes deres selvværd og selvtillid. Med de rigtige køkkenredskaber til børn bliver køkkentjansen ikke bare en pligt, men en rigtig sjov og hyggelig tjans

Køkkenredskaber til børn i køkkenet

Hos Legebutikken har vi samlet en række produkter der gør hjælpen i køkkenet lidt til en leg. Her er fest og farver til både hverdagsmad og kagebagning, og så er sikkerheden i højsædet med funktionelle børneknive og udstyr til køkkenet.

Sikre redskaber til børn i køkkenet - sikre børneknive fra Legebutikken.dk

Med sikre børneknive, forklæder og køkkenredskaber der kan bruges af børn, er der lagt op til hyggelige stunder i køkkenet. 

De fleste køkkenredskaber såsom grydeskeer og bageforme, kan bruges af børn uden nærmere eftertanke, men når det kommer til børn og knive, er det vigtigt at tage hensyn til at knivene lever op til de sikkerhedskrav som forældrene stiller til dem.

I Legebutikken har vi forskellige knive som er sikre for børn at bruge. 

Kinderkitchen knivsæt: De populære børneknive som er formet som to søde hunde. Knivene har haler og øjne og kan stå så de ligner to søde vovser. Knivene er sikre for børn at anvende. De kan godt skære og man kan save med dem, men man kan ikke skære sig i fingrene. Det skyldes det tykke rundede blad som ikke tillader grimme snitsår, men som til gengæld sagtens kan bruges til at skære grøntsager og frugter. Grebet på knivene er rart og sikkert at holde ved.