Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Pædagogisk Legetøj

Pædagogisk legetøj er ikke nødvendigvis forbeholdt institutioner og skoler. Det kan sagtens fungere i hjemmet hos en helt almindelig familie.

I denne kategori har vi håndplukket de produkter som har en god pædagogisk vinkel i sin anvendelse.

- Brætspil for de mindste, som lærer børnene at vente på tur
- Tegneredskaber som er gode til børn f.eks. fra Djeco, SES Creative og Carioca
- Tælle-legetøj som hjælper børnene med at lære at tælle og regne f.eks. fra Djeco, VILAC og Wonderworld
- ABC legetøj som kan hjælpe til indlæring af bogstaver som 
- Rim og remser som kan understøtte sproglæring fra Alvilda
- Sansemotorisk og finmotorisk legetøj, som stimulerer sanserne og gavner indlæring fra f.eks. BRIO, Sansegyngen og HAMA.

Legebutikken.dk sælger også til børnehaver, skoler og fritidshjem, og vi råder over en enorm produktportefølje fra de mange mærker vi handler med. Finder du ikke det du søger til din institution, så skriv til os på legebutikken@legebutikken.dk

De fleste børn elsker at lære nye ting. Og de fleste børn lærer allerbedst, når de leger. Gennem legen lærer dit barn nye færdigheder og udvikler sig som menneske, og det synes vi faktisk er noget af det allervigtigste.
Pædagogisk legetøj gør læringen til en leg, og gør det meget sjovere og nemmere at blive klogere.

Hvad enten dit barn elsker at bygge vilde figurer med magneter, gå på opdagelse i menneskekroppen, spille sin egen musik eller tegne og male, så har vi produkterne, der gør det endnu mere spændende og sjovt. Vi har masser af spil og aktiviteter, der feks.kan lære dit barn om bogstaver og tal, eller som på anden måde giver dit barn en masse brugbar viden på en sjov, legende og lærerig måde.

Pædagogisk legetøj vinder indpas hos private, og hvorfor ikke sørge for at yndlingslegetøjet fra børnehaven også er at finde derhjemme.