Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Skolestart

Hjemmeskole og skolestart. Find sjove, lærerige opgavebøger og tilbehør til den spændende skolestart her.

Når sommerferien går på hæld betyder det heldigvis, at et nyt skoleår er klar til start. De yngste børn glæder sig til at starte i skole for første gang, og de store børn kan næsten ikke vente med, at komme tilbage til et nyt år i klasseværelset, med alle deres venner og nye spændende fag.

Men inden du sender dine børn tilbage i skole, er det selvfølgelig vigtigt, at de har det helt rigtige udstyr, som de stolt kan vise frem til deres venner, og som er både praktiske og brugbare i dit barns skoleliv. Ny smart skoletaske, et penalhus fyldt med blyanter, farver, saks, limstift og blyantspidsere, en god madkasse og notesbøger er ikke til at undvære for dit barn. Og netop derfor, har vi også gjort det nemt for dig. Vi har samlet alle de kvalitetsprodukter, som dit barn skal bruge til skolestart, på ét sted. Så tag et kig her på siden, og find alle de ting, dit barn har brug for, for at blive skoleklar.

Alt udstyr til skolestart

I Legebutikken.dk har vi alt tilbehør til en god skolestart for dit barn. Her finder du de gode ergonomiske blyanter, sjove viskelædere og børnesakse til både højre- og venstre hånd.

Her er sjove blyantspidsere, skøre viskelædere, og seje penalhuse. Rigtig gode farveblyanter i både maxi og almindelig tykkelse fra kvalitetsmærket Carioca.

Til børn der starter i forskoleklasse, 0. klasse og børnehaveklasse, har vi også samlet et udvalg af magneter og spil med tal og bogstaver, samt en masse gode bøger fra forskellige forlag, såsom Alvilda, Bolden og Carlsen - alt sammen perfekt til at styrke dit barns indlæring. Alt sammen for at hjælpe dit barn godt på vej til at blive skoleklar, med alt det nye tilbehør til skolestart.