Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Badelegetøj og Vandlegetøj

I kategorien babylegetøj finder du blandt andet skønt baby trælegetøj fra Vilac, Goki, Brio og Hape. Trælegetøj til babyer har altid været et hit og legetøj i træ har altid været ved hånden og brugt. Vi har et stort udvalg af trælegetøj med klassikere som trærangle, puttekasser, træklodser, aktivitetsstativer, trækdyr og uroer til vuggen. Trælegetøj er altid et hit som gave og har altid været det.

Legebutikken.dk udvider løbende sortimentet indenfor træ babylegetøj. Du kan også se vores store udvalg af babylegetøj andetsteds på Legebutikken.dk

Trælegetøj til din baby

Hos Legebutikken elsker vi trælegetøj! Træ er et fantastisk materiale, og anvendes der træ til produktionen, er muligheden for at lave naturligt legetøj fri for skadelige stoffer også større. Desuden er træ et taknemmeligt materiale, hvorfor mange brands laver de mest finurlige og eventyrlige legesager ud af træ – og det er vi vilde med! Tag for eksempel Kids by Friis; deres yndige stabelprins og prinsesse er udformet i træ og skaber ren magi på børneværelset. 

Træ åbner op for mange produktionsmuligheder, og derfor har vi også et bredt udvalg af babylegetøj 0-3 mdr hos Legebutikken. Her på siden finder du babylegetøj til børn på 1 år fra mærkerne Little Dutch, Hape, Krea, HABA, Solvej Swings, BRIO, Kids by Friis og MaMaMeMo. Alle sammen har de underholdende og udviklende egenskaber. Der findes rigtige mange muligheder når det gælder stimulering af dit lille barn. De stimuleres både igennem leg med andre, tale og musik. Men de bliver også stimuleret og udviklet når de selv ligger på legetæppet og leger med deres legesager.

De helt små babyer finder for eksempel en glæde ved at lege med rangler. Med en rangle stimuleres deres sanser nemlig, og ranglen giver dem en forståelse for, at nogle ting siger lyde, når de bevæges. Også uroer og aktivitetsstativer er underholdende for babyer, da de både er visuelt spændende men også påvirker deres sanser. Er din baby fra 6 måneder og til et år, kan han eller hun også sidde selv og holde om lidt større genstande. Og det betyder at tiden er inde til at gynge og lege med hammerbræt og kuglebaner!

Legetøj, der stimulerer

Når dit barn gynger, stimuleres vestibulærsansen. Og det er vigtigt, for det vestibulære system har indflydelse på balancen. Og uden balance har vi ikke en korrekt ligevægt, og dermed bliver det sværere at gå lige. Desuden har det også til formål at stabilisere vores øjenbevægelser, så det vi ser forbliver et stabilt billede. Så ikke nok med at det kilder i maven når man gynger – det er også udviklende og sundt! Det sjove hammerbræt og kuglebane er med til at styrke dit barns hånd-øje-koordination, og denne koordineringsevne er vigtig i mange af livets gøremål. Desuden kræver det koncentration at slå søm i brættet og at holde øje med kuglerne, så dit barn får også tid til at fordybe sig. Og husk – børn har godt af at lege selv. For får de ikke ro, har de heller ikke tid til at indfange og bearbejde de mange indtryk de får i løbet af en dag.

BABYLEGETØJ ER EN ESSENTIEL DEL AF DIT BARNS LIV

 At lege spiller en vigtig rolle i dit barns udvikling, fordi det lader barnet udforske omverdenen og sig selv. Hos Legebutikken.dk har vi masser af flot, funktionelt og billigt babylegetøj med lyd i alverdens former, farver og varianter og hvad end det skal bruges til dåbsgave eller barselsgave, så pakker vi gerne gaverne ind i flot papir.

Det skal underholde, men også stimulere dit barn til at udvikle sine sanser i de første mange vigtige måneder af dets liv. Det handler altså om at lære, hvordan verden hænger sammen. Prøv f.eks. vores aktivitetsstativ fra Little dutch, vores fine magneter fra Vilac eller vores store udvalg af trælegetøj fra BRIO.