Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Affenzahn

Affenzahn rygsække og tasker til børn er formet som søde dyr som alle har deres eget særlige talent og søde udtryk. Med en af de søde venner fra Affenzahn på ryggen, er dit barn sikret sjov og eventyr hver dag.

Affenzahn er søde rygsække med dyr

Børnerygsækkene er justerbare, ergonomiske, funktionelle og sjove. Man kan lege med dem og samtidig træne finmotorikken. Selv de små børn vil kunne finde ud af at åbne og lukke en Affenzahn rygsæk.

Træk i tungen, leg med armene og benene og opdag de søde detaljer i hver enkelte taske til børn. Affenzahn rygsække og taske til børn er fremstillet af 50% materiale af genbrugte vandflasker. Du kan få rygsæk til junior i 2 størrelser, som begge er gode og rummelige.

Affenzahn Rygsæk er ergonomisk

En rygsæk til børn skal være ergonomisk i orden for dit barn. Med en Affenzahn rygsæk er der tænkt på alle detaljer både hvad angår det søde design som børn elsker og ikke mindst når det kommer til komfort. Alle stropper kan justeres, og spænderne er nemme at komme til for børnefingre. I den største af taskerne er der masser af rum med lynlåse så der er plads til at medbringe både madpakke, drikkedunk og legesager.

Børnerygsæk der passer på miljøet

En Affenzahn rygsæk er fremstillet af holdbare materialer som blandt andet stammer fra genbrug af plastikflasker. Firmaet bag Affenzahn er det tyske mærke Fond of Bags, som også står bag de bedste skoletasker på det danske marked Ergobag. Ergobag har vundet adskillige priser og Bedst i Test i det danske forbrugermagasin TÆNK.

Rygsække fra Affenzahn er til dig, der gerne vil give dit barn en god, ergonomisk korrekt og smart rygsæk, og en taske som er sikker for dit barn at bruge. Taskerne er lavet med miljøet in mente, så selvom de er både søde, sjove og spraglede, så kan du være forsikret om, at de ikke har nogen tung indvirken på miljøet. 

Du kan også få Affenzahn toilettaske, kuffert og gymnastiktasker. Der er rygsæk pige, rygsæk til drenge og sågar bæltetasker med de sjove dyr.

Affenzahn toilettaske fås selvfølgelig med flere forskellige slags dyr. For eksempel passer den søde Affenzahn toilettaske med enhjørning måske mest til pige, mens toilettasken med den blå bjørn måske er mest til dreng. Der er også mange der passer til begge køn naturligvis, og heldigvis er alle børn forskellige.

De fine tasker / børnerygsæk kaldes også mini rygsæk til børn eller rygsæk junior.

Rygsæk til vuggestue eller mini rygsæk til børn, er til børn i vuggestuealderen, altså børn på 1 år, 2 år og 3 år. Mens børnehavetasken er til de større børn på 3 år, 4 år og 5 år. Børnerygsæk er både til dreng og pige.

Bæltetaskerne fra Affenzahn med rummål 0,5 liter er også til børn på 3-6 år. Den kan også bruges af større børn, da remmen kan udvides. Nogle vil hellere have en børnerygsæk end denne taske. Det er forskelligt, også mellem dreng og pige.

Også sjove penalhuse har fundet vej til Legebutikkens hylder. Disse er primært til børnehavebørn og til børn i forskoleklasserne. Brug dem til tusser, farveblyanter og meget mere.

Gode arbejdsforhold

Affenzahn rygsækkene er producerede under ordentlige forhold. Medarbejderne får ikke blot en minimumsløn men derimod en leveløn der tillader dem at sende deres børn i skole samt at opretholde gode levevilkår. Medarbejdernes evner afspejler sig i de fine håndbroderede detaljer og produkterne testes igennem inden de sendes ud til butikkerne. Et godt arbejdsmiljø er essensen bag Affenzahn.

Mon ikke medarbejdernes børn også har en børnerygsæk med søde dyr på.