Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Barbie

Udvalget af Barbie legetøj hos Legebutikken.dk er bredt og favner vidt over de forskellige serier indenfor Mattels succesbrand. De populære dukker findes i mange udgaver og her er masser af tilbehør til dukkeleg.

Barbie legetøj

Det mest populære Barbie legetøj er Barbie dukker. Der findes uendeligt meget forskelligt Barbie legetøj, og det er virkelig kun fantasien der sætter grænser for legen i dette dukkeunivers. Der findes naturligvis et utal af fine dukker, som alle kan indgå i de forskellige rollelege. Der følger også dukker med i mange af sjove Barbie legetøj pakker, for eksempel det kæmpestore garderobeskab Barbie Dreamcloset. 

Hvis der er noget den blonde dukke elsker, så er det i høj grad dyr. Hunde, katte og skønne heste i særdeleshed har vundet hele familiens hjerte. Derfor er der selvfølgelig dyr med i rigtig mange Barbie legetøj pakker.

Barbie Fashionistas

Med Fashionista dukkerne hyldes mangfoldigheden. Fashionistas fås i mange forskellige modeller, nogle har rødt hår og fregner, nogle er lyse med langt blondt hår og andre igen asiatiske eller mørke dukker. Med serien er det muligt for alle børn at spejle sig i en dukke, som måske ligner dem selv mere, end den klassiske dukke gør. De viser at der er plads til alle, og at det er vigtigt at være sig selv og have sin egen stil. Et ret vigtigt tema i et børneliv – og voksenliv.
I Fashionista serien findes også dukker med handicap, for eksempel en med benprotese og en dukke i kørestol

Barbie Dreamhouse legetøj

Den populære serie Barbie and the dreamhouse – eller drømmehus på dansk – har selvfølgelig også sine helt egne karakterer.  Hendes gode ven Ken er helt naturligt en af dem. Barbie og Kens forhold til hinanden bliver vist aldrig helt afklaret. Er de bedste venner, er de kærester eller hvad er de egentlig. I alt fald er de to ofte de mest populære dukker på børneværelset. Også lillesøster Chelsea er en stor del af livet i Dreamhouse.

Barbie legetøj dukkehus

En kvinde som Barbie har brug for et hus. Et Barbie hus eller dukkehus er som regel i yndlingsfarverne pink, lilla og turkis. Huset er fyldt med flotte møbler, som er speciallavet til at dukker i denne størrelse kan bruge dem. Nogle huse er foldbare og andre i flere etager. Der skal nok være et hus til ethvert budget og ønske.
Selvfølgelig kan du også få en lækker sportsvogn. Hvor der er plads til de lange dukkeben og veninderne. Måske skal Ken med på køretur eller også kan Chelsea få en tur i den pink bil.

Barbie Dreamtopia

Det er et helt univers for sig selv. I Dreamtopia handler det om enhjørninger, havfruer, feer og prinsessekjoler. Også her spiller dyrene ind, ofte i form af delfiner og selvfølgelig de mytiske enhjørninger og pegasus som er gode hjælpere undervejs i legen.
Smukke prinsessedukker går aldrig af mode og en Dreamtopia prinsesse er nærmest det tætteste du kommer på ægte prinsesser.