Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

BathBlocks

BathBlocks kombinerer leg og læring i en magisk fusion. Vores bløde, skummende byggeklodser flyder på vandet, og med deres farverige udseende og spændende former stimulerer de småbørns fantasi og kreativitet. Den bløde skumtekstur gør legetøjet sikkert og behageligt for små hænder at holde og udforske.

BathBlocks er sjovt byggelegetøj til brug i badet.

Her finder du sjove sæt med klodser og figurer som kan flyde og altså bruges når barnet er i badekar. 

Badelegetøjet kan også bruges til at sætte op på fliserne i brusenichen, for de kan nemlig hænge fast på fliserne når de bliver våde. Alle BathBlocks sættene er lavet af den velkendte EVA skum som også bruges til de populære bObles tumledyr.

I Legebutikken.dk har vi et kæmpe udvalg af godt badelegetøj til børn. Læs her hvorfor vi mener at legetøj til badekaret er nyttigt og vigtigt:

Godt badelegetøj

Når børn leger med legetøj, udvikler de et stort kendskab til dem selv, deres krop og deres færdigheder. Tiden som bruges i badet er ingen undtagelse hvad angår muligheden for at lege med godt badelegetøj. I badet lærer barnet nemlig i stor stil om vand, rum og evner, for når vi er i vand kan kroppen og legetøjet noget helt andet end det kan i tør tilstand.

De populære BathBlocks kan flyde, og det skaber blandt andet en god flydende flade man kan lege på. Det flydende legekøkken giver næsten sig selv, men lad os alligevel slå et slag for hvor sjovt det er for barnet at lave legemad på det lille legekøkken mens mor eller far vasker hår. De små byggesæt fra BathBlocks er sjove fordi man kan bygge tårne i vandet eller sætte klodserne op på badeværelsesfliserne. Ydermere er det ret smart at der med BathBlocks ikke er udhulninger hvor vandet kan trænge ind, og dermed forbliver badelegetøjet rent og brugbart i længere tid.

Mere end en babybruser

Af andet sjovt badelegetøj kan nævnes Yookidoo  - sjovt badelegetøj som kan sprøjte med vand, snurre rundt og spille musik i vandet. De er især populære for de der har badekar i huset, men kan også bruges i badebassinet udendørs om sommeren.
Ofte skal der slet ikke meget til når vi taler godt legetøj til badet og til børn. En simpel badeand eller den populære Pluï regnsky er ofte nok til at fascinere og inspirere børnene til god leg i badevandet. Børn forundres over hvordan badeanden kan flyde og hvordan regnskyen tømmes for vand. 

Her er nogle måder, hvorpå børn kan lege pædagogisk med BathBlocks:

1. Bygge sjove strukturer: BathBlocks er bløde, skummende byggeklodser, der flyder på vandet. Børnene kan bruge disse klodser til at bygge forskellige strukturer og tårne i badekarret. Dette fremmer deres finmotoriske færdigheder og kreativitet, mens de udforsker geometriske former og styrker deres hånd-øje-koordination.

2. Udforske farver og former: BathBlocks kommer i forskellige farver og former. Børnene kan udforske disse forskellige egenskaber og lære om farvegenkendelse og former, mens de leger med klodserne i vandet.

3. Fantasifulde historier: Børn kan skabe fantasifulde historier og rollespil med BathBlocks. De kan lade deres klodser være både bygninger, skibe, dyr og meget mere. Denne rolleleg stimulerer deres fantasi og fremmer deres sproglige og følelsesmæssige udvikling.

4. Lær om opdrift og vandstrømme: Ved at lege med BathBlocks i vandet kan børnene også lære om opdrift og hvordan forskellige strukturer flyder eller synker. De kan udforske, hvordan vandstrømme påvirker deres byggeklodser og lære om de grundlæggende principper for fysik.

5. Samarbejde og socialt samspil: Hvis der er flere børn, der leger sammen i badekarret, opfordrer BathBlocks dem til at samarbejde og interagere med hinanden. De kan bygge sammen, dele ideer og skabe sjove vandscenarier, hvilket styrker deres sociale færdigheder og samarbejdsevner.

6. Vandets egenskaber: BathBlocks legetøjet giver børnene mulighed for at udforske vandets egenskaber på en sjov måde. De kan skabe bølger, lave sprøjt, og opleve vandets forskellige teksturer og temperaturer, hvilket giver dem en forståelse for vandets unikke egenskaber.

BathBlocks er ikke kun sjovt legetøj til badekarret, men det er også pædagogisk. Børn kan lege med klodserne, udforske farver og former, bygge strukturer og lære om vandets egenskaber. Det er en fantastisk måde for børn at udvikle deres finmotoriske færdigheder, fantasi og sociale samspil, mens de nyder deres badetid på en sjov og lærerig måde.

Badelegetøj skal være sjovt, funktionelt og lærerigt, og det er alt det legetøj til badet som du finder hos Legebutikken.dk