Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

bObles Donut

De sjove Donuts fra bObles har mange gode egenskaber, og udfordrer dit barns motorik og balanceevne. Allerede inde i sin mors mave har dit barn været vant til at bevæge sig – og hvorfor stoppe når man først kommer ud i den store, vide verden?

bObles Donut

Når der skal gang i legen, kan dit barn hoppe på de fine Donuts og komme fremad i fuld fart, trille med dem eller bruge dem som gynge. BObles har nemlig designet et reb som kan fastgøres på en af de tre Donut’s, så den får endnu flere sjove funktioner. Tag blot luften ud af Donut’en, fjern skumproppen, sæt gyngedelen fast, pust luft i og vupti – det er tid til at gynge! Elsker dit barn derimod at stable og lave høje tårne, skal Donut blot trykkes ned i gulvet, så der opstår et vakuum. Samme effekt har de nemlig, når de stables oven på hinanden. Derved kan der laves store tårne, uden at de vælter med det samme.

Afslapning med en Donut fra bObles

Når dit barn er træt og har brug for at slappe af efter en sjov leg, kan han eller hun ligge og slappe af på den bløde Donut, og mærke det bevægelige underlag. De er også gode at styrke balancen på, netop på grund af det bevægelige materiale de er fremstillet i. Sid blot på en af de tre Donut’s og løft benene fra jorden. Nu svæver dit barn på en Donut, og balancen bliver udfordret. Så der er uden tvivl rig mulighed for sansestimulering og motoriske udfordringer med bObles Donut!

Mini, Mellem og Stor

BObles Donut fås i 3 forskellige størrelser: en lille, en mellem og en stor. Deres mål er som følger:

- Den lille måler 30-35cm i diameter og er 18 cm høj. Max belastning: 100 kg.
- Den mellemstore måler 45-50x25cm. Max belastning: 100 kg.
- Den største måler 55-60x30cm. Max belastning: 100 kg.

Alle fungerer de som sjove hoppepuder, balanceudfordrere og gynger, men særligt er den store også god som afslapningsstol på børneværelset. Alle er de fremstillet i elastisk gummi, som giver den sjove og bevægelige overflade. I midten er der en EVA-skumknap, som kan fjernes hvis jeres Donut skal laves om til en gynge. De fås i en masse skønne farver, så der er noget til enhver smag. Når I modtager jeres Donut, vil den ikke være oppustet. Der følger derfor en pumpe og en lille prop med, så I straks kan komme i gang med at lege hoppeleg, balancegang og meget, meget andet!

Elsker dit barn forhindringsbaner? Prøv at sæt donutten sammen med dinoen, skildpadden eller nogle af de andre bObles modeller.