Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

bObles Tumlebræt Roller

Swuuussssh! Dette er nok lyden der bedst beskriver tumlebrættet fra bObles. Under brættet sidder der nemlig hjul som kan dreje i alle retninger, hvorfor dit barn med tumlebrættet oplever en stor frihed, da han eller hun kan køre lige hvorhen det skulle være.

bObles Tumlebræt Roller

Hjulene er desuden skjulte, så uanset hvor hurtigt dit barn drøner afsted, er der ingen risiko for fingre der kommer til at sidde i klemme.
Men hvorfor er bObles tumlebræt godt til at træne motorikken på? Jo, brættet er faktisk med til at styrke rygmuskulaturen. Forestil dig, at dit barn enten sidder eller ligger på brættet. Det kræver styrke at holde ryggen lige, og svømmer han eller hun også med armene, bliver flere dele af ryggen og kroppen stimuleret og trænet. I kan også kombinere tumlebrættet med mange af de andre tumlemøbler fra bObles. Placér for eksempel bObles Krokodille eller Elefant ovenpå rullebrættet og vupti – et bObles køredyr er skabt! Laver I denne kombination, kan I også gøre legene på de andre tumlemøbler ekstra udfordrende, da de nu bliver på hjul. Se de fine bObles tumlebræt i flotte farver her.

Træn nakken

Børn lærer allerede som nyfødte, og det er vigtigt at give dem de bedste forudsætninger for at kun optimere deres indlæring op gennem livet. At de grovmotoriske evner styrkes og trænes allerede i en tidlig alder gør, at børn får nemmere ved at lære i skolen og i andre scenarier i livet. Og med bObles bliver dette en leg. Deres tumlebræt er for eksempel rigtig praktisk når baby skal have trænet nakken for at lære at holde hovedet selv. Læg blot din baby på brættet, og helt automatisk vil din lille forsøge at holde hovedet selv.

Skærp sanserne

På grund af det bevægelige underlag, er tumlebrættet med til at skærpe en masse sanser hos de små, når de ruller frem og tilbage. Lægger de sig på maven og ruller afsted med armene, kan de suse afsted på oplevelse i hele huset, og se tingene fra et helt nyt perspektiv. Særligt for de lidt større børn kan det være sjovt at drøne afsted på brættet. Skal legen udfordres, kan I sætte en bObles Kylling ovenpå tumlebrættet, og forsøge at holde balancen. EVA-skummets skridsikre underlag gør legen sjov og tryg, og så er alle tumlemøblerne helt uden skarpe kanter. Både praktisk for børnene, men også for hjemmet.