Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

BRIO

I Legebutikken.dk har vi et kæmpe udvalg af det klassiske BRIO trælegetøj. Mærket har været med os siden starten og vi elsker det højere for hvert år. BRIO trælegetøj går nemlig aldrig af mode. 

BRIO trælegetøj i klassisk design

BRIO er kendt og elsket af alle børn uanset alder. Nogle af de ældste produkter – Klassikerne – er stableklovnen, hammerbrættet og selvfølgelig den elskede trækhund Dachsie som er produceret siden 1953. Trækhunden er et klassisk bud på en dåbsgave som både barn og forældre bliver glade for.

Der findes ikonisk legetøj fra BRIO som stadig produceres efter flere generationer på markedet. F.eks. har den klassiske BRIO gåvogn for flere tusinde børn givet støtte til de første spæde barneskridt.

Labyrint spillet med kuglen der skal finde vej igennem trælabyrinten uden at falde ned i kassen, er blot en af de mange succeshistorier. Det er et spil som både børn og voksne kan bruge timer på at spille. Har du i øvrigt mistet din kugle til BRIO labyrinten, så sælger vi også dem.

Det klassiske røde BRIO komfur er stadig på markedet og ser ud som det altid har gjort. Et lækkert retro look som passer perfekt i højden til børnene og som i al sin enkelthed giver barnet alt det der skal bruges for at kunne lege sjove rollelege med legemad og dets lige.

Togbaner i træ – fantasifuld leg fra BRIO

Man kommer ikke udenom at tænke på togbaner når man nævner BRIO trælegetøj. De klassiske togbaner i træ som kan bygges sammen på utallige måder og med masser af sjovt tilbehør som gør legen levende og spændende.

Et barn der kravler rundt på gulvet fra den ene ende af banen til den anden for at hæve eller sænke en bom, eller dreje på det mekaniske sporskifte, er hverdagskost i de fleste børnefamilier som har fornøjelsen af togbaner i hjemmet. Det hjælper både på udviklingen af de motoriske evner og der sættes også gang i fantasien. Og bygger barnet en stor nok togbane, er der såmænd også masser af motion at hente ved at kravle rundt på gulvet og styre toget. Også for de voksne.

Miljøvenligt aftryk på BRIO trælegetøj

BRIO er et anerkendt svensk mærke indenfor legetøj – og er specielt kendt for deres trælegetøj. Men når vi taler brio trælegetøj, er det også vigtigt at der er tænkt på det miljømæssige fodaftryk som efterlades ved produktionen. Alt BRIO trælegetøj er produceret af FSC certificeret træ. Det betyder at der ikke er benyttet træ fra naturlig skov, men kun fra plantager.

BRIO sætter en ære i at sikkerheden altid er i top på deres legetøj. Alt bliver testet efter alle kunstens regler – og skulle der ske en fejl med et produkt vil BRIO altid rette op på det, hurtigt og effektivt. Alt legetøj som forhandles hos Legebutikken.dk er i øvrigt CE godkendt, så man som forældre ikke skal bekymre sig om sikkerheden, men blot sætte gang i legen.

Brio trælegetøj med høj legeværdi

Brio trælegetøj har glædet børn i generationer og meget brio trælegetøj er gået i arv til børn og børnebørn. Det er man selvfølgelig godt klar over i det svenske legetøjsfirma. Vidste du, at du kan bruge gamle togskinner sammen med nye togskinner? Så smart er brio trælegetøj nemlig.

Brio Trælegetøj er oplagt som de gaver til de større begivenheder. For eksempel julegaver til børn og dåbsgaver til både drenge og piger.
Der er både gaver til små børn og til større børn blandt brio trælegetøj. Til de helt små børn kan det være den populære trærangle eller den sjove legetøjstelefon der hitter. De lidt større børn vil synes puttekassen og trækdyrene er sjove. Den sjove hammerbænk er noget af det brio trælegetøj der også er virkelig sjovt.

Brio hitter under juletræet. Fra de helt klassiske ulakerede byggeklodser i træ til de kæmpestore togbaner. Der er helt sikkert et stykke Brio trælegetøj som dit barn eller barnebarn vil få uendeligt meget glæde af at lege med.

Legeværdien i brio trælegetøj er enorm stor. De klassiske togbaner sætter fantasien i spil, hvor skal toget mon hen, hvem kører med og hvorfor er toget egentligt den farve. Alt sammen op til barnets fantasi. Man kan altid hjælpe barnet lidt på vej med en lille starthistorie og så er legen i gang. Brio har udvidet deres togbaner med Smart Tech serien, hvor der er mange automatiserede funktioner, som blot sætter endnu mere gang i legen.

Legebutikken.dk anbefaler BRIO trælegetøj. Kvalitet og legeværdi er altid i top.