Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Dantoy

dantoy har i mere end 50 år udviklet og produceret sandkasselegetøj i Danmark. Vi er glade for at have det svanemærkede og danskproducerede sandkasselegetøj i Legebutikken.dk. Det er høj kvalitet, bæredygtigt og svanemærket plastlegetøj til sandkassen.

I 2010 blev dantoy svanemærket og den danske virksomhed arbejder kontinuerligt på at forbedre deres allerede meget miljøvenlige produktion i Hobro.

Derfor skal du vælge legetøj fra Dantoy

Som forældre er det vigtigt at vide hvorfor man skal vælge dantoy legetøj. Fordelene ved at vælge dantoy legetøj er mange:

  • dantoy legetøj er godkendt til kontakt med fødevarer.
  • dantoy legemad tåler både mikroovn og en tur i opvaskemaskinen.
  • dantoy Bioplast serien er fremstillet af Sukkerør
  • dantoy Bioplast serien kan genanvendes
  • dantoy legetøj er godkendt til både private og til institutioner 
  • dantoy sandkasselegetøj tåler frost og kan være ude hele året rundt
  • dantoy legetøj fra Bioplast serien er svanemærket
  • dantoy produceres i Danmark

Dantoy legetøj er sikkert legetøj

Dantoy legemad og tilbehør til legekøkkenet er godkendt til kontakt med fødevarer. Så dit barn kan spise af sit Dantoy køkkensæt, du kan varme maden også, for legetøjet tåler både mikroovn og en tur i opvaskemaskinen. Dermed kan barnet ikke alene spise men også lege med Dantoy legemad.

Legetøjet fra Dantoy indeholder ingen giftige stoffer og hele virksomheden Dantoy er svanemærket og legetøjet lever op til verdens skrappeste krav til plastindhold. Svanen tager netop udgangspunkt i produktets livscyklus. Det betyder at miljøbelastning vurderes lige fra produktet bliver "født" til det "dør" som affald.

Vælg Dantoy legetøj for miljøets skyld

I et lækkert design og flotte afdæmpede farver, har vi i Legebutikken.dk den lækre Dantoy Bioplast serie i vores sortiment. Med den skønne serie tager Dantoy endnu et skridt i den nødvendige retning i forhold til produktion af bæredygtigt og genanvendeligt legetøj. Farverne er skønne og legetøjet har en super høj kvalitet. Det går ikke i stykker og hvis det skal smides ud, kan det genbruges. Her er tale om et from cradle to grave produkt som er bæredygtigt hele vejen igennem. ydermere er legetøjet produceret i Danmark og skal ikke fragtes fra Østen for at komme ud til legeglade børn.

Dantoy sandlegetøj er elsket af alle

Legetøjet fra serien rummer det lækreste sandkasselegetøj for både private kunder og institutioner. Både børn og forældre kender Dantoy og elsker legetøjet derfra. Biopllast serien indeholder sandsæt med spand, skovl og rive både til de helt små børn på 1 år, men også til børn på 2 år, 3 år og 4 år. Der er lastbiler og gravko til sandkassen, som både drenge og piger kan lide at lege med. De fine spisesæt, kaffestel og gryder kan bruges både til leg i sandkassen og i dantoy legekøkken.

Legetøjet fra BIO serien tåler desuden frost og kan dermed holde til at blive efterladt udenfor i sandkassen året rundt. Perfekt for både private og børnehaver og lignende institutioner.

Dantoy legetøj styrker barnets udvikling

Dantoy BIO legetøj lægger op til rolleleg og fantasileg som er særligt udviklende for sociale aspekter og empatiske evner hos børnene. Ved rollelege og fantasilege lærer børnene at anskue forskellige situationer fra andres synspunkter og at forstå sammenhænge mellem adfærd og intentioner. Det er derfor det er så vigtigt at lege, fordi legen spiller en stor rolle for barnets udvikling og stimulering af sanser, fantasi og sociale evner. 

Dantoy green bean

Med den nye green bean serie tager Dantoy svanemærket og bæredygtighed til det næste level. Her er nemlig tale om 100% genanvendelse af restplast fra produktion af det øvrige Dantoy sandkasselegetøj. Her får du spande, skovle, river, lastbiler og vandkander lavet af 100% restplast. Green Bean serien skifter derfor farver, altså efter hvilke produktioner plasten stammer fra.

Du kender dem måske allerede for Dantoy scooter med anhænger. Men virksomheden er så meget mere end bare det. I omkring 55 år er der produceret farverigt, superholdbart legetøj til sandkassen i produktionshallen i Hobro. Og det håber vi i den grad vil fortsætte i lang tid fremover.