Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Djeco Børneværelse og Interiør

Gå på opdagelse i de skønne uroer, hylder, telte og meget mere fra Djeco. Her er masser af skønne inspirationsmuligheder til indretning af børneværelset.
 
Brug for eksempel de flotte træbogstaver til at skrive barnets navn på døren. Træbogstaverne med dyr kan også bruges til at skrive søde hilsner på børneværelsets væg.

Med til et børneværelse hører også en Djeco Snekugle. De smukke snekugler har både lys og sne, der hvirvles op af en motor. Lyset skifter blidt farve og har en blød og afdæmpet styrke. Perfekt som natlampe til børneværelset. Snekuglen har timerfunktion, så den selv slukker efter ca. 45 minutter.
 
Djeco laver også mange fine lampeskærme til børneværelset. Både rispapirlamper og lamper der ligner papirklip. Begge typer er med til at sætte et fint præg på indretningen af dit barns værelse.
 
Franske Djeco er fantastiske til at lave små og store flotte uroer til børneværelset. Både babyuro og uro til pynt kan du finde fra Djecos interiør serie.  For eksempel en fantastisk kæmpe stor uro med trafik og biler, eller den søde miniuro med træer og legende børn. Mulighederne er mange.
 
Vægklistermærker – eller wallstickers – er også noget Djeco er gode til. Det er faktisk nogle af Legebutikkens favorit vægklistermærker. De klæber godt og så er de simpelthen så flotte. Du virkelig se Djecos finurlige univers portrætteret i de skønne vægklistermærker.
 
Indret dit børneværelse med Djeco Little Big Room.