Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Hama Perler

Med Hama perler er der underholdning til mange timer, hvor der gennem leg skabes hygge og nærvær. I Legebutikken kan du købe Hama Midi Perler og Hama Maxi. Vi fører både gaveæsker, hvor alting er samlet, men vi sælger naturligvis også tingene separat.

Få timerne til at gå med Hama perler

Her på siden finder du de velkendte danske perler fra Hama. Hama har siden 1971 inspireret børn til at lave kreative perleplader, og har samtidig givet børn en måde, hvorpå de kan udvikle deres motoriske evner.

Gaveæskerne med Hama Perler er gode som gave til specielle lejligheder såsom fødselsdage og juleaften. I gaveæskerne fra Hama perler er der alt, hvad man skal bruge for at starte sit nyeste og sjoveste projekt med perler. På nettet findes der masser af inspiration til det næste projekt med Hama perler.

Der er faktisk ingen grænser for hvad man kan lave med de sjove hama midi perler. Der findes f.eks. masser af opskrifter på hama perle bogstaver så barnet kan lave sit eget navn i perleplader.

Hama perler er lig med kreativ leg

Med Hama perler kan du lave alverdens skønne perleplader og figurer. Det er muligt selv at finde på skønne motiver, men du kan også benytte et af de mange mønstre fra Hama. 

I Hama bøgerne kan du finde masser af perlepladeopskrifter og inspiration til det næste Hama eventyr. Det er muligt både at lave perleplader med Hama Midi og Hama Maxi perler. Er du til de helt fine motiver er det Hama mini perler du skal bruge.

Vores Hama perleplader fås også både til Hama Midi perler og Hama Maxi, og det er vigtigt, at du vælger den plade, der passer til de perler der skal på, så du får det bedst mulige resultat af dit kreative perleprojekt. De store Hama perler er egnede til børn helt ned fra 3 år og flere børn stifter da også allerede bekendtskab med de store perler i børnehaven.

Hama perler til små såvel som store børn

De store Hama Maxi perler er specielt gode til de mindre børn fra 3 år og opefter. Hama Maxi perlerne er bedre til yngre børn, da de er større og nemmere at gribe omkring for de små fingre. De større perler er også gode til at lave perlearmbånd, halskæder og mange andre sjove ting med.

Hama Midi perler henvender sig til børn over 5 år. Da de er mindre end maxi perlerne, så giver de mulighed for endnu mere avancerede perleplademønstre. Det vil virkelig sætte skub i kreativiteten at lade børnene lege med Hama perler. Ligesom med Hama Maxi kan du også bruge Hama Midi perlerne til at lave fine perlearmbånd og andre kreative gaveideer. Hama perler er perfekte til jul når der skal laves flot julepynt.

Vi fører også Hama Maxi Sticks her hos Legebutikken. Dette produkt minder mere om et plastik søm end en perle, men det fantastiske ved disse er, at de vil kunne genbruges om og om igen.

De kan eksempelvis være et alternativ til at tegne, og dit barn vil med garanti kunne lide idéen om at kunne ændre mønstret igen og igen med disse skønne Maxi Sticks fra Hama Perler.

Hama perler er dansk kvalitet

Hama er en dansk virksomhed, der producerede plastiksugerør, inden et marked for rørperler opstod, og de greb chancen med dette nye marked. De introducerede Hama Midi tilbage i 1971, og har siden da lavet varianterne Maxi og Mini perler. Alle Hama perler produceres i Danmark, og hovedsædet for virksomheden er også lokaliseret på dansk jord. Det giver dig en sikkerhed i, at deres Hama perler og andet legetøj testes løbende og efter gældende sikkerhedsnormer.

Vi er hos Legebutikken helt vilde med perler, og vi er ikke i tvivl om, at jeres familie også vil elske Hama perler! Køb dine yndlings hama perler online hos Legebutikken og hold dig opdateret i vores outletkategori hvor alle Hama perler på tilbud vil være at finde.