Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Hama Maxi

Køb de originale danske Hama Maxi produkter i Legebutikken.dk. Kæmpe udvalg i Hama Maxi perler, Hama Maxi perleplader og Hama Maxi Stick, der alle er gode redskaber til at styrke barnets finmotorik med

Hama Maxi til de små børn

Skal vi lave perler? Det er en aktivitet som de små børn også sagtens kan være med til. Med Hama Maxi er der mange muligheder for at udfolde kreativiteten.

I Hama Maxi serien findes flere spændende produkter som jeg vil uddybe nedenfor. Du kan få Hama Maxi perler, Hama Maxi perleplader og de smarte Hama Maxi Stick eller stifter som de også kaldes.

Hama Maxi Perler – de store rørperler fra Hama

Med Hama Maxi perler kan barnet både lave perleplader som kan stryges og blive til flotte ophæng, eller I kan lave flotte halskæder og armbånd på piberensere eller elastiksnor.

Fælles for de to ting er at Hama Maxi Perler tillader en rolig og hyggelig aktivitet sammen med børnene. Børnene får trænet deres finmotoriske evner og koncentrationsevnen. Samtidig bliver der produceret fine kunstværker som kan bruges til gaver til bedsteforældre og andre familiemedlemmer.

Hvorfor Hama Maxi Perleplader og perler er gode til børnehavebørn

Børn stifter som regel bekendtskab med perler og Hama Maxi perleplader når de starter i børnehave.
Perlerne er store og har et større hul i midten end Hama Midi perler. Det gør dem lidt nemmere for de helt små børnefingre at tage fat om dem med pincetgreb, men udfordrer stadig deres allerfineste motoriske bevægelser.

Det gode ved Hama Maxi perler er, at de alle har den samme strygefasthed. Det vil sige at de smelter ved samme varmepunkt og derfor bliver resultaterne af Hama maxi perleplader ekstra flotte når strygejernet har været i gang ovenpå bagepapir.

Når barnet skal sætte perler på Hama Maxi Perleplader styrkes hånd til øje koordinationen. Derfor er Hama Maxi perleplader og perler et værdsat redskab i børnehaver landet over.

Hvad er Hama Maxi Stick?

Hama Maxi Stick kendes også som perlesøm. De er lavet af hårdt plast og formet som et søm med et stort rundt hoved. Barnet danner mønstre med perlesømmene ved hjælp af en hulplade hvor man kan sætte perlesømmene fast og tage dem ud igen.

Hama Maxi Stick kan bruges igen og igen

Det er de samme Hama Maxi stick som bruges igen og igen, og man skal ikke stryge de færdige motiver. 

Hama Maxi Stick bruges meget i børnehaver, netop fordi perlesømmene ikke forbruges og fordi de kan bruges igen og igen. Ud fra et økonomisk synspunkt er Hama Maxi Stick rigtig smarte. Det er lidt i stil med de klassiske hammermosaik spil, hvor barnet med små søm og figurer hamrer mønstre fast i en korkplade.