Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Hama Perleplader

Du finder et stort udvalg af Hama perleplader og Hama midi perleplader i Legebutikken. Hama perleplader fremstilles i Danmark, ligesom de kendte Hama rørperler også gør det.

Fantasifulde motiver med Hama perleplader

Der findes mange forskellige Hama perleplader, nogle er figurer såsom blomster, mus og enhjørninger. Andre Hama perleplader er geometriske figurer.

En nybegynder vil starte med en helt enkelt firkantet perleplade og måske blot lave striber af farver. Dernæst kan du gå videre til en figur, for eksempel en prinsesse perleplade, eller andre figurer i Hama perleplader. Efterhånden som barnet bliver mere øvet, bliver det sjovt at lave mønstre på de geometriske plader.  

Kan jeg selv bestemme mønsteret? Ja, særligt på de firkantede Hama midi perleplader er det muligt at lave sine egne mønstre, figurer og meget mere. Kun fantasien sætter grænser når du leger med perler og Hama perleplader.

Der findes også et utal af bøger og flere websites hvor du kan hente inspiration til nye mønstre.

Sådan styrkes barnets finmotorik med Hama midi perleplader

Hama Midi perleplader og perler henvender sig til børn fra ca. 5 år. Mange yngre børn kan godt lave motiver på Hama midi perleplader, men motorisk er det måske lettere for dem at holde Hama maxi perler.

De fleste børn stifter bekendtskab med perler og Hama perleplader i børnehavealderen. De fleste børnehaver har et godt lager af perler både til perlekæder og til brug på Hama perleplader. Det er nemlig et rigtig godt redskab til at styrke barnets finmotoriske udvikling. Når barnet holder på den lille rørperle og skal sætte den på Hama perleplader bruges pincetgrebet. Samtidig styrkes hånd til øje koordinationen.

Er Hama perleplader kun for børn?

Hama perleplader og i særdeleshed Hama midi perleplader er oplagt til en kreativ stund for voksne også. De fleste af os voksne har selv lavet perleplader som børn. Mange har med årene også udviklet en helt særlig forkærlighed for Hama perleplader, som lever i bedste velgående i voksenlivet også.

Med lidt snilde og et par gode tutorials er det ikke svært at lave for eksempel en lille æske, en nøglering eller andet med perler på Hama midi perleplader.

I Legebutikken.dk har vi et stort udvalg af Hama rørperler i et væld af farver. Der er også mange fine gaveæsker der indeholder både perler og Hama midi perleplader.