Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Hama Perler Gaveæsker

Gaveæsker med Hama perler er en smart gaveide. Der er både perleplader, perler og instrukssedler i pakken. Det er supernemt at komme med en HAMA perle gaveæske til fødselsdagen.

Giv de rigtige Hama Perler i gave

Hama perlerne kan inddeles efter alder i forhold til størrelsen på perlerne.

  • Hama Maxi fra 3 år
  • Hama Midi fra 5 år
  • Hama Mini fra 8 år

Hama Maxi

De største perler hedder Hama Maxi perler og er til de yngste børn. HAMA Maxi Perler i Gaveæsker er de perfekte gaver til børnefødselsdag og jul. En gaveæske med Hama Maxi perler er en af de rigtigt gode gaver, som vækker glæde hos modtageren.  Her er der alt hvad barnet behøver for at komme igang med at lege med perler. Altså en gave der modtages, pakkes ud og kan tages i brug med det samme - det er hvad du får i en Hama Maxi Perler gaveæske. Vælg mellem flere fine temaer i Hama gaveæsker, for eksempel biler, sommerfugle eller dyr. De originale danske HAMA Maxi perler er her pakket i fine gaveæsker, med perleplader og maxi perler. Du kan supplere HAMA gaveæsker med flere maxi perler i masser af farver. Hama perler er virkelig gode til træning af finmotorik hos børn. Det skal selvfølgelig passe til barnets udviklingstrin. Hama maxi perler passer til børn fra 3 år og opefter.

Hama Midi

Midi perlerne fra Hama er i virkeligheden for alle over 5 år. Mange voksne ynder også at bruge midi perler når der skal laves kreative projekter til væggen derhjemme. Hama midi perlerne er da også de perler der sælges allerflest af her hos Legebutikken. De findes i et væld af farver og på nettet kan man finde uanede mængder af inspiration til flotte og kreative motiver. Med de smarte klikplader som kan sættes sammen, kan man lave kæmpestore perleplader. Der findes mange kopier af Hama perlerne på markedet, men med perler fra Hama er du sikker på den gode ensartede kvalitet i alle pakker. Det gør det ekstremt nemt at stryge de færdige Hama perleplader når figuren er lavet færdig.

Hama Mini

For de skrappeste perlebrugere er der skabt en miniudgave af Hama perlerne som kan bruges både til at lave mini perleplader eller smykker. De små perler kræver koncentration og fingerfærdighed, men til gengæld er der garanteret en hyggelig kreativ stund mens man er i gang med perlerierne.

I Hama gavesæt medfølger der sædvanligvis 2 – 3 perleplader der passer til Hama perlernes art. Du kan altid supplere op med flere Hama perleplader og perler