Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Play & Go

Smarte legetæpper og opbevaringsposer til legetøj. Play & Go er ganske enkelt genial og dekorativ opbevaring til legetøjet som nogle gange kan være svært at holde styr på. Træk i snoren og vupti er alt legetøjet samlet og klar til at blive gemt væk. Nogle af tæpperne har sjove print som man kan lege på. F.eks. en bilbane eller togbane.

Opbevaring til legetøj - smart og nemt

Med legetæpperne fra Play & Go er der råd for hvordan der holdes styr på legetøjet. Vi kender det godt som forældre. Der bliver samlet på f.eks. lego, biler eller legetøjsfigurer fra Schleich men hvor skal man gøre af dem når de ikke er i brug? Med det super smarte legetæppe fra Play & Go er oprydningen en fornøjelse. Man samler blot alle legesagerne på tæppet, trækker i snoren og så er det hele samlet i en smart opbevaringspose, som enten kan skubbes ind under sengen, stå pænt i hjørnet af værelset eller hænges op på en knage.

Motiverne er forskellige. på nogle af dem er der rene grafiske mønstre i forskellige farver så der er noget for enhver smag og til enhver type indretning. På andre er der deciderede legemotiver, som f.eks. bilbane, verdenskort osv. Nogle af de skønne opbevaringsposer er endda interaktive. F.eks. er der et selvlysende tæppe med rum-tema eller det seje OMY tæppe som kan farvelægges med de medfølgende tusser.

Baby legetæppe - blød og funktionelt

Der findes en version af Play & Go tæpperne som er ekstra bløde og beregnet til at baby kan ligge på når man er på farten. Babytæpperne har en skjult snor så der ikke er fare på færde, men funktionen er den samme. Man kan samle lidt forskelligt babylegetøj, ekstra stofble, bleer osv sammen på tæppet, tage det med sig til destinationen, folde tæppet ud og lade baby ligge og lege lidt på et dejligt blødt underlag. Når man skal afsted igen trækker men i snoren. Nu har man en taske med en bred rem som kan klikkes af og på. På den måde kan posen bruges som en slags pusletaske på farten og sættes henover håndtaget på barnevognen.

Play and Go til stort og småt

De populære opbevaringsposer fra Play & Go findes også i en mini version. De er geniale til opbevaring af små samlinger af legetøj og geniale til at tage med på tur. Man kan også bruge dem til alt muligt andet end legetøj, f.eks. til opbevaring af makeup, strømper, hårpynt osv. De printede designs gør sig godt til både piger og drenge.

Med flotte og praktiske legetæpper som er funktionelle til opbevaring og stadig opfordrer barnet til leg, er Play&Go helt i tråd med Legebutikkens værdier omkring leg og læring. Leg og lær at rydde op. Leg og lær sige alfabetet. Leg og lær at tælle. Bedre bliver det ikke.