Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Trybike løbecykler


Løbecykler fra Trybike fås i 4 flotte farver. De har gode brede hjul. Trybike cyklerne er nemme at køre på både for små børn og store børn. Trybike løbecykel er en god investering Grundidéen bag Trybike, er at en løbecykel skal kunne vokse med barnet. Derfor henvender løbecyklerne her sig til børn fra 15 måneder op til ca. seks års alderen.

De retro inspirerede løbecykler kan bruges både som tohjulet løbecykel og som trehjulet løbecykel. Hvis du vælger 3 i 1 modellen kan dit barn starte med at køre på trehjulet gåcykel. Derefter kan cyklen omdannes til en tohjulet løbecykel og dermed følge barnet i mange år. Trybike vækker minder fra barndommen De flotte gåcykler – eller balancecykler om man vil – fra Trybike vækker minder fra barndommen til live. I alt for os i Legebutikken.dk. Løbecyklen fås i 4 farver, vintage rød og vintage grøn med flotte cremehvide dæk samt sort og sølv som begge har brede sorte hjul. Fælles for alle Trybike cyklerne er de skønne brune sæder og håndtag.

Løbecykler og Sikkerhed

Trybike løbecykler er naturligvis CE godkendte og har i øvrigt vundet prisen Baby Innovation Award i 2018.
Husk at efterspænde hjul, pumpe luft i hjulene samt tjekke alle dele løbende – så dit barn altid kører på en sikker løbecykel.

Kvaliteten på Trybike er i top og med en god pleje af balancecyklen, kan den snildt bruges af flere børn.
Der kan komme god fart på en løbecykel, så det er vigtigt at huske cykelhjelmen – du kan finde nogle fine cykelhjelme hos os under beskyttelsesudstyr til børn.

Her i Legebutikken.dk har vi et stort udvalg af løbecykler, du finder også et stort udvalg af trehjulede cykler til børn. Løbehjul og rulleskøjter kan du også finde hos os, ligesom du kan få diverse tilbehør til cykler. F.eks. farverige kabellåse, ringeklokker og meget mere.

Vi synes det er enormt vigtigt at børn får brugt deres krop, og lærer balance på en løbecykel, sådan at barnet senere hen får nemmere ved at cykle. Vi er trods alt en stor cykelnation her i Danmark, og det er godt for krop og sind at få rørt sig – både for store og små mennesker.