Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Rygsæk til børnehave Ursula Unicorn fra Affenzahn

499,95 kr.
På Lager – levering 1-2 dage
Rygsæk til børn  - Enhjørningen Ursula fra Affenzahn Ganske enkelt magisk. En sjov og praktisk børnehavetaske som børnene vil elske. Designet er i børnehøjde med masser af sjove detaljer som man kan lege med. Flyt på hænderne, så de dækker øjnene, mulen eller så de sidder i siden. 

I tasken er der et stort rum og en lomme med elastik i toppen. I fødderne er der to små lommer til hemmeligheder og småting. På siderne og på enhjørningens mave er der elastikrum som kan udvide sig.
Alle lynlåse og spænder er designet så børnene selv kan finde ud af at bruge dem. På skulderstropperne er der blød velour og de kan reguleres. Brystspændet kan også reguleres, både i bredden og i højden så tasken kan bruges i mange år.

Der er reflekser både foran og bagpå tasken så barnet kan ses i trafikken og bagsiden af tasken har åndbart materiale så barnet ikke overopheder.

Børnetaskerne fra Affanezahn er fremstillet af genanvendte PET plastikflasker. De er super holdbare og ergonomiske og sørger for at barnet får en god og sund start på institutionslivet. Affenzahn er produceret af samme firma som producerer de testvindende ergonomiske Ergobag skoletasker..

Specifikationer

  • Alder: 3 - 4, 4 - 5
  • Mærkning:
  • Materiale: Polyester / 50% genanvendte PET flasker
  • Størrelse: 20 x 12 x 31 cm. / 8 liter
  • Brand: Affenzahn
SKU
AFZ-FAL-003-027

GRATIS FIF OG NYHEDER