Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Rygsæk til vuggestue Timmy Tiger fra Affenzahn

399,95 kr.
På Lager – levering 1-2 dage

Børnerygsæk til børn - Timmy Tiger Small Friends fra Affenzahn

En rygsæk til børn kan knap nok blive mere nuttet end den søde tiger fra Affenzahn. Hiv den i tungen og gør den til din helt egen bedste ven, med det skjulte navneskilt man kan skrive på.

Med en Affenzahn børnetaske får du den bedste ergonomiske taske til dit barns lille ryg. Der er to gode rum i tasken. Det ene er stort og det andet har en elastisk lomme som kan holde f.eks. en drikkedunk på plads. Tasken er let så den ikke tynger unødigt på barnets ryg. Alle stropper kan reguleres, og det gælder både skulderstropperne og bryststroppen som spændes foran.

Alle spænder er lavet i børnestørrelse så barnet selv har kræfter til at åbne for dem. Det er super træning for deres finmotoriske evner. Lynlåsene i toppen er udstyret med et bånd som gør det nemmere for barnet at få fat og selv lyne til uden hjælp fra voksne.

Skulderstropperne er super bløde og rare at have på og i ryggen er der praktisk åndbart materiale så kropsvarmen ikke bliver hængende på ryggen som fugtig sved.

Både foran og bagpå tasken er der refleksdetaljer som lyser op i mørket.

I toppen er der en praktisk stor strop som passer til en forældres hånd, så den er nem for de voksne at bære.

Affenzahn taskerne fremstilles af genanvendte PET plastik flasker som reducerer mængden af vand og belastningen af miljøet ved fremstillingen.

Specifikationer

  • Alder: 1 - 2, 2 - 3
  • Mærkning:
  • Materiale: Polyester / 50% genanvendte PET flasker
  • Størrelse: 17 x 11 x 25 cm. / 4 liter
  • Brand: Affenzahn
SKU
AFZ-FAS-004-001

GRATIS FIF OG NYHEDER