Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Sandsæt BIOPlast fra dantoy - 50 dele

1.959,95 kr.
På Lager – levering 1-2 dage

Kæmpe BIOplastic spandsæt med tilbehør til sandkasse 

Stort sæt med masser af flotte spande, skovle, river, sandforme, sier, vandkander og spader til brug i sandkassen. Et stort og flot sæt som er særdeles velegnet til brug i institutioner, haveforeninger og ejerforeninger og andre former for fælles sandkasseområder. 

Sættet med de mange sandkasse dele indbyder til masser af fysisk udfoldelse og har en høj legeværdi for børnene. Grav løs i sandet og fyld spandende op med sand ved hjælp af de flotte og mange skovle. Brug formene til at lave flotte sandkager med både havfruer, søheste og krabber. Alle dele tåler frost, hvilket gør dem perfekte til  leg I sandkassen med både vand og sand. Farverne er super flotte og afdæmpede og til at holde ud at se på for både børn og voksne. 

Hvis delene skal rengøres kan de uden problemer komme i opvaskemaskinen og de er desuden godkendt til rigtige fødevarer og brug i microovn hvis det skulle komme på tale.

Det kæmpestore sæt med spande og tilbehør til sandkassen er 100% bæredygtigt, fremstillet af noget så CO2 neutralt som sukkerrør, med omtanke for miljø og sikkerhed. Det er produceret i Danmark.

Det store sæt med sandlegetøj er meget populært i børnehaver, skoler og andre institutioner.

Specifikationer

  • Alder: 2 - 3, 3 - 4, 4 - 5, 5 - 6, 6 - 7, 7 - 8, 8 - 9, 10 - 11, 11 - 12
  • Materiale: Bioplast
  • Brand: Dantoy
SKU
dt6967

GRATIS FIF OG NYHEDER