Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Børneservice

Vores børneservice og bestik er lavet af materialer af høj kvalitet, der er holdbare og sikre for børn. Vi sætter sikkerhed i højsædet og sikrer, at alle vores produkter er BPA-fri og opfylder de nødvendige sikkerhedsstandarder. Vores børnebestik er ergonomisk designet til at passe perfekt til små hænder. Bløde og afrundede kanter sikrer, at børnene kan spise uden risiko for skader. De farverige håndtag og sjove figurer gør spisetiden til en festlig begivenhed.

Børneservice fra mærker som by Lille Vilde i flere forskellige designs. Stort udvalgt af melamin service til børn i mange farver og motiver. 

Børnebestik og børnetallerkener af høj kvalitet

I løbet af barnets første leveår skal der efterhånden introduceres fast føde for barnet. Hos Legebutikken.dk har vi samlet nogle søde spisesæt og hagesmække med praktiske spildlommer som egner sig til babyers første måltider.

Alle produkter i denne kategori er naturligvis fødevaregodkendte og indeholder ingen skadelige stoffer. 

De søde gaveæsker er super gode gaveidéer til barnedåb eller barnets første fødselsdag. Her finder du mærker som By Lille Vilde, Petit Jours Paris, Rätt Start

Vær opmærksom når du køber børneservice til babyer og småbørn. Hos Legebutikken.dk forhandler vi udelukkende børneservice der er godkendt til fødevarebrug. Desværre er det ikke altid sådan med de billige kopier af melaminprodukter som findes i handlen. Når du handler melamin produkter hos Legebutikken.dk, garanterer vi dig at der ikke er skadelige stoffer i hverken børnetallerken, børnekrus eller børnebestik. Melamin kan klare en tur i opvaskemaskinen og det kan faktisk også tåle at komme i microbølgeovnen, så længe man ikke bruger kraftig varme og har det stående i microovnen i lang tid. Melamin kan nemlig godt blive rigtig varm.

Gaveæskerne med tallerken, kop og bestik er altid pakket i fin og indbydende indpakning. Og ydermere pakker vi altid gerne din gave ind i flot gavepapir, Legebutikken.dk vil gerne give dig den bedste oplevelse når du handler gaver og børneudstyr.

De praktiske hagesmække med spildlommer fås i forskellige søde designs. Fælles for dem alle er at der ikke er skadelige stoffer i dem, og at de egner sig til helt små børn. Lommen på hagesmækken fungerer som en praktisk opsamler af krummer og vand, så barnet ikke bliver vådt og snavset på tøjet ved hvert måltid. Hagesmækkene er fra By lille Vilde

Gør spisetiden hyggelig og giv barnet sit eget børneservice. I barnets første leveår er der slet ikke brug for bestik, da barnet udelukkende spiser med fingrene. Legebutikken anbefaler dig at købe et gavesæt med kop, tallerken og skål så det matcher og barnet kan genkende motivet som en del af den hyggelige spisestund.