Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Hagesmække

Her finder du et lækkert udvalg af forklæder og hagesmække til børn og babyer. Vi har forklæder fra mærket Petit Jours Paris og lækre hagesmække i silicone fra by Lille Vilde. Fælles for dem er at de kan bruges af børn ved både spisetid og til at male og tegne i.

Hagesmækkene i Legebutikken.dk's sortiment spænder vidt fra hagesmække i økologisk bomuld og til hagesmække i blød silikone med spildlomme. De bruges ved spisetid og er praktiske i funktion og design. Se f.eks, de smarte hagesmække med lomme fra by Lille Vilde som kan knappes op efter behov.

Det er meget forskelligt fra familie til familie hvilke hagesmække til babyer der fungerer bedst. For nogle vil en hagesmæk med opsamlingslomme være den perfekte løsning. Når barnet spiser vil eventuelle krummer nemlig opsamles i spildlommen i stedet for at havne på tøjet eller på gulvet. Lommerne tømmes nemt ud i skraldespand eller i vasken og flere af de praktiske hagesmække med spildlomme kan gå direkte i opvaskemaskinen. Fælles for alle Legebutikkens hagesmække og savlesmække er, at de åbnes nemt i nakken med enten en trykknap eller velcro, så der ikke er risiko for kvælning med snørrebånd eller lignende.

Forklæder til børn skal ligeledes kunne åbnes nemt i ryggen for at være sikkerhedsgodkendt på det danske marked. Forklæderne med ærmer er praktiske fordi de dækker hele barnets overkrop når der f.eks. skal males med vandfarver eller farves med fingermaling. Her er maleforklæde en god ide, da der er små elastikker i ærmeåbningerne så barnets eget tøj holdes på plads og det stadig er til at bevæge sig og udfolde sig. Mange bruger også forklæderne til babyer der skal spise selv i stedet for hagesmække, ganske enkelt fordi de dækker bedre.

Når man er færdig med at bruge forklædet til børn, er det bare i vaskemaskinen med det så det er klar til brug igen.