Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Barselsgaver

Her har vi samlet gode ideer til barselsgaver, så du er klar til at besøge den lille ny. Der er barselsgave til dreng og pige samt mere kønsneutrale barselsgaver til nyfødt. Vi sender gerne din barselsgave til modtager og pakker også fint ind, hvis det ønskes. Den bedste barselsgave er den, der gives med omtanke og kærlighed. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til barselsgaver.

Barselsgave til baby er en helt særlig gave. Find den helt perfekte barselsgave til baby her i Legebutikken.dk. En af vores bedste gaver til nyfødt er de søde bamser fra TeddyKompaniet. Masser af skønne barselsgaver og ideer til gaver til babyer finder du her.

Barselsgave pige, barselsgave dreng eller barselsgave til baby

Et lille nyt liv begynder. En lille baby er kommet til verden. Det skal da fejres. Kender du ikke kønnet på baby endnu kan du sagtens finde lækre gaver til nyfødt alligevel. Der er mange kønsneutrale barselsgaver ideer her hos os.

Skal du finde barselsgave til dreng er der også mange flotte bud, det samme gælder barselsgave til pige. I det hele taget finder du mange gaver til babyer hos os.

Legebutikken.dk har masser af gode bud på barselgave til pige og dreng. Der er et væld af bamser, gaveæsker med spisesæt til børn, nusseklude, fødselsdagstog og babyudstyr.

Hvad er en god barselsgave

En barselsgave bør efter vores mening kunne bruges i barnets første leveår, og modsat f.eks. dåbsgaver, behøver det ikke være en gave som de har op igennem en stor del af barndommen, men det ene udelukker naturligvis ikke det andet. En barselsgave kan f.eks. sagtens være en udgave af Peter Plys - Historier fra hundredemeterskoven, en gyngehest eller en børnestol fra by KlipKlap, men mindre kan også gøre det.

Bløde bamser, rangler eller aktivitetslegetøj er fine ideer til barselgaver, som babyen kan bruge umiddelbart med det samme. I starten skal en baby ikke overstimuleres, men med tiden vil barnets udvikling helt naturligt lede det i retningen af et større behov for aktivering, og her vil forældre sætte stor pris på at have godt babylegetøj liggende som de kan tage frem fra skabet når behovet opstår.

Det er en god tanke at have i baghovedet når man køber gave til baby nyfødt. At det både kan være en barselsgave der skal bruges med det samme, men også kan være en gave der først bliver taget i brug når baby er 3 måneder eller 6 måneder gammel.
Et barnevognsophæng er også en populær barselsgave. Det sættes nemt fast på kalechen og babyen kan kigge på den når der køres tur med barnevognen. Det kan have en dejlig søvndyssende effekt så barnet snart skal blive lullet i søvn. Børn vokser jo når de sover, og derfor er det vigtigt i barnets første leveår at deres søvnmønster læres og aflæses.

Det er helt i orden at give en lidt dyrere og ekstravagant barselsgave til baby når man skal på barselsbesøg. En barselsgave må nemlig gerne være en lækker gave som f.eks. en børnelænestol eller arkitekttegnet gyngehest. Gaver til babyer er i høj kurs hos forældrene.

Den mest populære barselsgave er og bliver bamser, og de fås heldigvis også i masser af størrelser og prisklasser. Bamser fås i mange farver, så du kan vælge en barselsgave til dreng og en barselsgave til pige.

I det hele taget er TeddyKompaniets store bamser altid et hit på barselsgangen uanset om gaven er til en nyfødt pige eller til en nyfødt dreng. Vi vil hos Legebutikken.dk faktisk vove den påstand, at jo større bamse du giver i barselsgave, desto længere tid vil barnet beholde den i samlingen af bamser og på den måde sikrer gavegiveren af bamsen følger barnet op igennem barndommen.

Køb dine barselsgaver i Legebutikken.dk og få den gaveindpakket. 

Når en lille baby kommer til verden, er det tradition at give en lille barselsgave til forældrene. Som oftest er gaven et stykke legetøj som dreng eller pige kan få glæde af i det første leveår. Men man kan naturligvis også give en barselsgave til mor eller far. Som nybagt forældre er det nemlig også rart at blive forkælet med en lille ting. Et lille tip – barselsgave til forældre kan også være et måltid mad til fryseren. Det husker vi i alt fald tilbage på med glæde. Barselsgaver ideer er der mange af.

Dog ved vi godt hos Legebutikken, at det oftest er den nyfødte baby der er modtager på en barselsgave, og det er netop derfor vi har samlet en lang række gode bud på en sådan gave i denne kategori. 

En barselsgave kan være legetøj eller babyudstyr som er praktisk i barnets første leveår. Aktivitetslegetøj som kan hjælpe med at stimulere babyens udvikling er altid et sikkert hit. Bløde bamser eller rangler som barnet kan lege med fra det er helt spæd er gode bud på gaver til de små. Mærker som f.eks. bObles er udviklet specifikt til at styrke barnets grovmotoriske evner, og selvom det måske ikke er det første babyen leger med, vil det altid være en god gaveidé, især hvis mor og far selv leger med når bObles tumlemøblerne skal i brug.

Du kan købe barselsgave dreng og barselsgave pige i Legebutikken.dk og vi er altid klar med gode råd, hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge. Vi har nemlig mere end 10 års erfaring med salg af babylegetøj og er fyldt med gode ideer til barselgaver.