Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Educa

Educa spil og puslespil. Educa Puslespil er sjove, udfordrende og virkelig flotte.
Du kan få puslespil med 500 brikker, puslespil med 1000 brikker og puslespil med 1500 brikker. Puslespil kan du lægge både alene og sammen med andre.

Educa står bag det fantastiske familiespil Vildkatten. Et rigtig godt børnespil, som passer til flere aldersgrupper. Vildkatten 300 er et brætspil som hele familien kan samles om. Og det er lige præcis sådan et familiespil skal være – en hyggelig stund med familien.
 
Vildkatten fås i flere varianter. Mit første Vildkatten er tilpasset de yngste børn fra ca. 2 år. Småbørnsspillet er tilrettelagt så det tager omkring 10-15 minutter at spille. Det svarer til den tid, du kan forvente at de små børn kan holde koncentrationen. Brikkerne i Mit første Vildkatten spil er store og nemme at håndtere for små børnehænder.
 
Vildkatten 300 er det originale Vildkatten spil, med den store runde plade og over 300 billeder på spillepladen. Her gælder det om at være koncentreret og bevare det store overblik. Det er så sjovt at spille Vildkatten som familiespil, men mange børn kan også sagtens spille det uden at have voksen indblanding. Det gør Vildkatten til et af de bedste børnespil fra Educa spil.
 
Puslespil med 500 brikker eller mere er rigtig gode til at komme ned i gear og slippe alle tanker. Det kræver koncentration og overblik at lægge et puslespil med 500 brikker, men du kan også tage det i små bidder og dermed få nogle gode afslappende stunder. Puslespil er sjovt og udfordrende både for børn og voksne. Store puslespil er ideelle for hele familien.
 
Educa har nogle virkeligt fine puslespil med 1000 brikker. Flotte motiver, som man måske får lyst til at lime på en plade og hænge op på væggen når det er samlet.