Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

LEGETØJ EFTER TEMA

Leder du efter temabestemt legetøj? Så kan du kigge i denne kategori. Her finder du vores pædagogiske legetøj og vores udvalg af økologisk legetøj.

Hos Legebutikken har vi et mål om at kunne levere det rigtig gode pædagogiske legetøj som bruges både i institutioner og i de private hjem. Legetøj som udvikler børnenes sociale kompetencer og styrker deres faglige indlæring kan godt både være sjovt og nyttigt på samme tid.

I Kategorien for skolestart finder du f.eks. sjove puslespil med tal og bogstaver, lærerige aktivitetsbøger og masser af lækre blyanter og tilbehør til penalhuset. Alt sammen noget som er med til at motivere barnet til at udvikle sig fagligt og dygtiggøre sig inden for f.eks. tal-lære og bogstavslære.

Økologisk Legetøj

I den økologiske kategori finder du alt det legetøj og baby- og børneudstyr som er fremstillet af økologiske materialer. Det er f.eks. bamser og Legetæpper af økologisk bomuld, og trælegetøj af økologisk dyrket og FSC certificeret træ. Herudover er det altid rart at vide at alt legetøj du finder hos Legebutikken, er sikkerhedsgodkendt, CE mærket og uden nogen former for skadelige stoffer.

Tag børnene med i køkkenet

Skal børnene med i køkkenet har vi i Legebutikken et stort udvalg af sikkert og sjovt køkkenudstyr til børn. De sikre børneknive fra Kinderkitchen er et stort hit hos både børn og voksne. Hos børnene fordi de ligner sjove hunde med søde logrende haler, og hos forældrene fordi børnene ikke kan skære sig til blods på de ufarlige børneknive.

Hos Legebutikken fører vi kun topbrand fra mærker som bobles, Crocodile Creek, Hape og ikke mindst trælegetøj fra BRIO. Hvem husker ikke klassikeren BRIO tog, som med garanti har sørget for timevis af sjov.