Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Crazy Aaron

Det kan virke nærmest terapeutisk for nogle børn at have putty mellem fingrene og flere skoler bruger det sjove materiale til netop at få børnenes koncentrationsevne på rette spor. Ufarligt slim og modellervoks fra Crazy Aaron Crazy Aaron er navnet på manden der står bag mærket. Han har siden han var lille været utrolig glad for kemi og slim, og han brugte enormt meget tid på at udvikle det perfekte slim som både er helt ufarligt og sjovt at lege med.
Gennem masser af eksperimenter fandt han den perfekte kombination af silikonebaseret slim og voks, og fabrikken i USA blev en realitet.

I dag ansætter Crazy Aaron medarbejdere med både fysiske og psykiske handicap i et forsøg på at give noget tilbage til samfundet. En genial gaveidé til både de sensitive drenge og de vilde drenge. Thinking Putty fra Crazy Aaron ligger i flotte metaldåser som holder tæt omkring produkterne. Nogle af dem kan blive selvlysende i mørke, nogle er magnetiske og andre skifter farve ved kulde- og varmepåvirkning. De fås hos Legebutikken i store og små dåser som gør dem til gode gaveideer til både kalendergaver, adventsgaver og gaver til børnefødselsdage.