Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Fødselsdagsgave

Alle gaver er særlige, men en fødselsdagsgave til et barn er alligevel noget helt specielt. Både fødselsdagsgave til drenge og fødselsdagsgave til piger fortjener stor opmærksom. Her kan du se nogle af vores allerbedste gaveideer til fødselsdagsgaver til børn.

Filtrer
Filtrer efter
Pris
Brand
Alder

Gaveideer til børn

Uanset barnets alder kræver det god omtanke at finde den helt rigtige fødselsdagsgave. Hvad enten du er på udkig efter gave til dreng eller gave til pige, kan du finde gaveideer her hos os i Legebutikken.

Der er stor forskel på gaveide til 1 årig og gaveide til 5 årig, men bare rolig. Vi har sørget for at du kan finde den helt rette fødselsdagsgave både til 1 årig dreng og 5 årig pige. Du skal blot filtrere din søgning i toppen af siden. Så kan du finde masser af inspiration.

Så er du på udkig efter en gaveide til 2 årig dreng eller gaveide til 7 årig pige behøver du ikke lede længere. En fødselsdagsgave til en pige på 5 år kan for eksempel være en af de fine Barbie dukker, eller måske en smuk enhjørning fra Schleich. På samme måde er en populær fødselsdagsgave til 5 årig dreng de seje dinosaurfigurer eller en sjov trapez til motorisk leg.
Helt generelt har det vist sig, at legetøjsfigurer og dukker er ekstraordinært gode gaveideer til børn.

Gaveide til 3 årig

Hvis der er noget der kan være spændende at finde, så er det fødselsdagsgaver til 3 årige drenge og piger. De helt fantastiske håndmalede dyr fra Schleich er altid et hit som fødselsdagsgave. Det samme gælder de smukke bamser fra Teddykompaniet.

Når man er 3 år, er man begyndt at være rigtig videbegærlig og ordforrådet begynder at udvikle sig. En god børnebog eventuelt med lyde er en god gaveide til 3 årig. Højtlæsning i den alder – og i øvrigt også med både 2 årige og 4 årige og opefter er med til at lægge kimen til et bredt ordforråd senere i livet. Det er også med at stimulere barnets læselyst.

En ganske særligt populær gaveide til 3 årig er legemad – og allerhelst legemad i træ.

Fødselsdagsgave til piger

Nu er det ikke fordi vi skal diktere hvad der er drengelegetøj og hvad der er pigelegetøj eller hvilke gaveideer der egner sig bedst til et særligt køn. Vi kan dog se, hvilke fødselsdagsgaver der sælges mest til piger og mest til drenge. En populær gaveide til 4 årig pige de smukke snekugler og smykkeskrin fra Djeco. Det gælder faktisk også både 5 årige piger og piger på 6 år. Piger på 1 år ønsker sig ofte natlamper, spisesæt i melamin og bobles krokodiller. Når en pige fylder 2 år er fødselsdagsgaven ofte en dukke, ligesom de en gaveide til den 3 årige pige kan være det søde puslebord til dukker fra by Astrup. En god gaveide til 7 årig pige og 8 årig pige er ovre i det lidt mere kreative hjørne. Lækre farver, flotte tusser, noget med glimmer og lidt sjov og spas. Det kan også være fødselsdagsgaver som løbehjul og sjippetov. De store piger på 9 år og 10 år har ofte gaveideer som notesblokke, store puslespil og smukke ting.

Fødselsdagsgave til drenge

Når en dreng på 1 år skal have en fødselsdagsgave, falder valget ofte på en kuglebane med biler og badelegetøj. En anden populær gaveide til årig er spændende og udviklende legetøj. Mangler du gaveideer til dreng 2 år vil vi anbefale legemad eller måske værktøj i træ. Det samme gælder gaveide til dreng 3 år. En populær fødselsdagsgave til dreng 4 år er puslespil og de seje dinosaurer fra Schleich. De 5 årige drenge ønsker sig ofte Eldrador figurer og de kan også ret godt lide udendørs legetøj der kan bruges til lidt af hvert. En supergod gaveide til 6 årig dreng er de populære naturbøger med Sebastian Klein og bøger om dinosaurer og andre farlige dyr. De bøger er også gode gaveideer til drenge på 7 år og dreng 8 år. Skal du finde den helt rigtige fødselsdagsgave til dreng 9 år og dreng 10 år er de seje trickløbehjul i ret høj kurs.

Uanset om du er på udkig efter gaveide til 2 årig eller gaveide til 10 årig skal vi nok hjælpe dig. I Legebutikken er vi fulde af gode gaveideer til barnets fødselsdagsgave.